Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Müdürlüğü’nden GESTAŞ’a teşekkür

İl Sağlık Müdürlüğü, 112

İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri kapsamında adalardaki vatandaşların Çanakkale merkeze transferlerinde gösterdikleri ulaşım kolaylığı nedeniyle GESTAŞ’a teşekkür yazısı yayımladı.

İl Sağlık Müdürlüğü yazılı bir açıklamayla GESTAŞ’a yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“112 Acil Sağlık Hizmetleri kapsamında ilimizde 112 Acil Yardım ambulanslarımız 2018 yılı boyunca acil sağlık hizmetine ihtiyaç duyan 54.238 vatandaşımızın yanında olmuş, 2.392.832 km karayolu yapmıştır. 7 gün 24 saat kesintisiz acil sağlık hizmet sunumu olan insan hayatının önem arz ettiği anlarda ilimizin coğrafi yapısı ve mevsime bağlı iklim koşulları nedeniyle zaman zaman sıkıntılar meydana gelmiştir.

Gökçeada ve Bozcaada’da yaşayan hemşerilerimizin herhangi bir sağlık problemi yaşaması ihtimaline karşı her gece sabaha kadar her iki adada gemi bağlı tutan GESTAŞ, 2018 yılında Bozcaada-Geyikli hattında 2, Gökçeada- Kabatepe hattında 20 özel sefer yaparak adalı hasta vatandaşlara ana karaya ulaştırmıştır. Ayrıca Kilitbahir-Çanakkale hattında da 70 ambulans geçişine öncelik tanımış ve sefer kalkış saatine bakılmadan sefer yapılarak hızlı ulaşım sağlanmıştır. Özellikle 13 Kasım gecesi iki ayrı hasta için art arda iki ayrı özel seferle Gökçeadalı iki hastamızı önce Kabatepe’ye ardından Boğaz hattında da özel seferle Çanakkale merkeze hastanın transferi güvenli bir şekilde gerçekleşmiştir.

Vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişmesinde üstün gayret ve emek gösteren 7/24 her ne şartta olursa olsun hastalarımızın sağlığına kavuşmasında her zaman bize destek olan GESTAŞ Genel Müdürü Sayın Volkan Uslu başta olmak üzere, tüm GESTAŞ ailesine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech