Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnce’den Biga ve Çan Çıkarması…

CHP Önceki Dönem Cumhurbaşkanı

CHP Önceki Dönem Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, önce Biga’ya ardındansa Çan’a gelerek partililerle buluştu. İnce’ye bu ziyaretinde, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek eşlik etti…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Önceki Dönem Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, temaslarını Çanakkale’nin ilçelerinde sürdürüyor.

Partinin sevilen ismi İnce, ilk olarak Biga’ya geldi. Burada, ilçenin Belediye Başkanı İsmail Işık tarafından karşılanan Muharrem İnce kısa bir görüşmenin ardından ise 3 dönem CHP milletvekilliği yapmış Ahmet Küçük’ün annesi Hacı Hikmet Küçük’ün cenazesine katıldı.

Cenaze töreninden sonra ise ikili temaslarını sürdürdü. Beraberinde bulunan ve içlerinde CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in de bulunduğu heyet, İnce’ye tüm gezisi boyunca eşlik etti.

Önce Biga Sonra Çan
Biga’da vatandaşlarla bir araya gelen İnce’nin sonraki durağı Çan oldu. İnce, burada da CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz ve diğer partililer tarafından karşılandı.

Burada da vatandaşlarla buluşan ve yerel seçim atmosferini değerlendiren İnce ülke gündemine dair ise çok tartışılacak bir konuşmaya imza atarak şunları dedi:
“Vallahi de aday olacağım!”

“Türkiye’ye müjde diyor. Halkımıza müjde. Sen de zannediyorsun ki ne oldu acaba? Doğalgazda indirim mi var, motorinde, mazotta indirim mi var, ne oldu? Mermi fiyatları ucuzlamış. Müjde bu. Türkiye’de TÜİK diye bir kurum var. Kasım ve Aralık ayında enflasyonu eksi çıkarttı. Allah aşkına 80 milyona sorun, enflasyonun eski olduğunu söyleyecek bir kişi var mı? Bir kişi yok. Mesela işsizlik oranlarını açıklıyor. Müracaat ediyor kişi, bir yıl müracaat ediyor. İşsiz, ikinci sene müracaat ediyor, üçüncü sene müracaat etmiyor. Umudunu kesmiş artık. Umudunu kesip müracaat etmeyenleri işsiz kabul etmiyormuş. Bunu değiştiriyor. Bütün işler alavere dalavere. Türkiye’de yargı da bir kişinin elinde. Türkiye’nin bu kötü gidişatını 31 Mart’ta durdurabiliriz. Bunu başarabiliriz. Ben inanıyorum bunu başaracağımıza. Elimizde yerel örnekler var. Biga onlardan birisi. Önce belediyelerde bu başarıyı sağlayalım. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde merak ediyorsunuz ‘yine aday olacak mısınız’ diye, vallahi yine aday olacağım.”

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech