Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSP Seçim Ofisi Törenle Açıldı

Demokratik Sol Parti, Kepez

Demokratik Sol Parti, Kepez Belediye Başkan Adayı Erhan Özel’in seçim çalışmalarını yürüteceği ofisin açılışını dün törenle gerçekleştirildi. Açılışa İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram da katıldı…

Demokratik Sol Parti, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeye kararlı… Parti, son olarak Kepez Belediye Başkan Adayı Erhan Özel’in seçim çalışmalarını gerçekleştireceği ofisin açılışını, dün geniş katılımlı bir törenle yaptı.

“Kendi adaylarımızla yola devam edeceğiz”

Açılış öncesi konuşma yapan DSP Çanakkale İl Başkanı Ufuk Cankaya, “Görüyoruz siyasette ittifaklar ikiye ayrılmış durumda. Bir yanda Cumhur İttifakı, bir yanda ise Millet İttifakı… Fakat biz demokratik Sol Parti olarak, Kepez’de yolumuza kendi adayımızla devam edeceğiz. Bugün de burada sevgili Erhan Özel’in seçim çalışmalarını yürüteceği seçim irtibat ofisinin açılışını yapmak üzere toplandık. Umarız bu ofis, hem Kepez’e hem de Çanakkale’ye hayırlı, uğurlu olur” şeklinde konuştu.

“Hepimize hayırlı olsun”

Cankaya’nın ardından sözü devralan Erhan Özel ise şöyle konuştu: “Yerel seçimlere yaklaşırken Kepez’le birlikle yerel seçimlere hazırlanmak maksadıyla burada seçim irtibat büromuzu açmak üzere bulunuyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyorum ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

Açılış, konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesme merasimiyle devam etti. Özel ve Cankaya ikilisi ise kurdele kesiminin ardından partinin sembolü olan iki güvercini ellerine alarak gökyüzüne bıraktılar.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech