Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başlama vuruşu Gider’den

1915 Çanakkale Spor Kulübü

1915 Çanakkale Spor Kulübü Futsal Takımı, sezonun ilk antrenmanına AK Parti Merkez İlçe yönetimi ile oynadığı maçla başladı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider yaptı. Kulüp Başkanı Nuray Işık Telli, takımın kuruluşundan itibaren yaptığı katkılar nedeniyle Gider’e teşekkür etti.

Renkli anların yaşandığı karşılaşmanın başlama vuruşunu AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider yaptı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in de oynadığı karşılaşmada, 1915 Çanakkale Spor Kulübü Futsal Takımı, sergiledikleri oyunla tribünlerden büyük beğeni topladı.

‘Ayhan abi bize uğur getiriyor’

Futsal empati maçıyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Nuray Işık Telli, “1915 Çanakkale Spor Kulübü Eylül ayında futsal karşılaşmalarında kupayı Çanakkale’ye getirdi. İnşallah bu yıl 2’nci Lig’de mücadele edeceğiz. Engellilere değer verip, empati maçı yapmak isteyenlerle biz oynamaya hazırız. AK Parti Merkez İlçe yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu, bizimle 3’ncü maçları. Kendileriyle duyarlı olup, bizlerle maç yapmaya geliyorlar. Takımın varoluşundaki tek destekçimiz Ayhan Gider ağabeyimiz. Turnuvaya ilk kez giderken, Ayhan Gider Bey’in destekleriyle gitmiştik. Kupayı da çok şükür kendisine getirdik. Allah nasip ederse 2’nci Lig’de de getirmeyi düşünüyoruz. Bu maç sezonun ilk antrenmanıydı. Ayhan ağabeyin bize uğur getireceğine inanıyoruz. Bu yoğun zaman içerisinde vakit ayırıp, engellilere değer vermesi bizler için çok büyük bir gurur” dedi.

Görme Engelliler Spor İl Temsilcisi Akif Telli ise, “Çanakkale’mizin görme engelliler tek futsal takımı, AK Parti Merkez İlçe yönetimiyle bir empati maçı yaptı. İlin tek görme engelli takımı olduğumuz için hep gören kişilerle maç yapıyoruz ve bu da bizim şampiyon olmamıza sebep oldu. Daha iyi gören kişilerle maç yaparak şampiyon olduk ve 2’nci Lig’e yükseldik. Hem de namağlup  olarak şampiyon olduk. Bu akşam ki onur konuğumuz AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider Bey. Kendisi bu konuda birçok destek verdi. Ve hala daha desteklerine devam ediyor. İl Özel İdare Genel Sekteri, Milletvekili ve şuan Belediye Başkan Adayı iken de desteklerini sürdürdüğünü özellikle belirtmek istiyorum. Engelli dostu bir kişi olduğu için de kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech