Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özel İdare mücadeleye hazır”

Çanakkale İl Özel İdaresi,

Çanakkale İl Özel İdaresi, yoğun kar yağışından dolayı doğabilecek tüm sorunlar için mücadeleye hazır oldukları açıklamasını yaptı.

Çanakkale İl Özel İdaresi’nin haberine göre kış aylarının gelmesiyle birlikte karla mücadele ekiplerini hazırlayıp müdahale için teyakkuz halinde tutan Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara başladı.

Gece gündüz tüm imkânlarıyla teyakkuz halinde olan ve ilçe, köy ana arterleri ve köy yerleşim alanlarında aralıksız süren kar küreme ve temizleme çalışmalarına devam eden Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, 23 ekiple yürüttüğü kar küreme çalışmaları ile toplamda 150 adet köy yolunu ulaşıma açtı. Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre, il genelinde yağan kar sebebiyle, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin hazır halde beklediği ve çalışmaların hız kesmeden devam ettiği öğrenildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech