Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kardeşim Üşümesin” Lapseki ve Biga’da

UEDAŞ’ın ihtiyaç sahibi çocuklara

UEDAŞ’ın ihtiyaç sahibi çocuklara el uzattığı projesi “Kardeşim Üşümesin” ile bugüne kadar 6 bin çocuğun içini ısıttı. Projenin bu yılki ayağı, Çanakkale Lapseki’de ve Biga Kocagür’de 206 öğrenciye gerçekleşen dağıtımların ardından tamamlandı.

UEDAŞ’ın haberine göre soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin üşümemesi için hayata geçirilen “Kardeşim Üşümesin” projesini bu yıl 6. kez gerçekleştiren şirket, Çanakkale’de de minik yüreklerin üşümemesi için harekete geçti. Proje kapsamında Lapseki ve Biga’da belirlenen iki okulda toplamda 206 öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulunan UEDAŞ ekipleri projenin bu yılki ayağını tamamladı.

Biga’da düzenlenen kışlık giyecek dağıtım programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Kocagür Köyü Muhtarı Mehmet Tınaz, Yeniçiftliköy Muhtarı Nejdet Irak ve Biga UEDAŞ İşletme Müdürü Sami Kösehaliloğlu katılırken,  Lapseki’deki programa Adatepe Köyü Muhtarı Süleyman Sevinç, Çanakkale UEDAŞ İşletme Müdürü Gökay Fatih Danacı, Lapseki İşletme Koordinatörü Serhat Kutluer ile UEDAŞ Kurumsal İletişim Ekibi katıldı.

6 YILDA 6 BİN ÇOCUĞA YARDIM 

Aralık ayında Bursa’nın Büyükorhan ilçesinden başlayan proje sırasıyla Yalova, Balıkesir Kars ve Çanakkale’de devam etti. Proje ile ihtiyaç sahibi çocuklar kışlık giysilere kavuştu. “Kardeşim Üşümesin” Projesi kapsamında 2018 yılında 1000 öğrenciye mont, atkı, bere, eldiven yardımı yapıldı.  Böylelikle, projenin başlangıç tarihi olan 2013 yılından itibaren toplamda 6 bin çocuğun kışlık giyecek ihtiyacı karşılanmış olundu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE KOORDİNELİ YÜRÜTÜLÜYOR

Hizmet bölgesi olan Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de 3.1 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, bu bölgelerde sürdürülen “Kardeşim Üşümesin” projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerle gönüllerini ısıtıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen projeyle birlikte, bakanlığın belirlediği kırsal bölgelerdeki okullarda kışlık giyecek yardımı yapılıyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech