Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Övün’den “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” mesajı

CHP Eceabat Belediye Başkan

CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün, Eceabat’ın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte Mustafa Kemal’in komutanlık yaptığı Kemal Yeri’nden “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” mesajı paylaştı.

Çanakkale’de beklenen kar yağışının Eceabat’ın yükseklerinde görülmeye başlamasıyla CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün yağan kar manzarasını anlamlı mesajla paylaştı.

Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş esnasında birliklere komuta ettiği ve karargâh olarak kullandığı yerde fotoğraf çeken Metin Övün sosyal medyadaki paylaşımında şunları yazdı:

Eceabatımızın yüksek yerlerine kar yağışı başladı ve 34 yaşında genç bir komutanın eşsiz kararlılıkla Vatan müdafaasını yönettiği KEMAL YERİ’ndeyim….

Kemal Yerindeki Anıtın üzerine Atatürk’ün şu sözleri yazıyor:

“Benimle beraber burada muharebe eden bütün askerler kesin olarak bilmelidir ki, bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız benim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar yoksun kalmasına neden olacağını hepinize hatırlatırım.” Mustafa Kemal Atatürk

İşte bu yüzdendir ki Mustafa Kemalin Askerleriyiz.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech