Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan, “Kent için birbirimize katkı sağlamalıyız”

Çanakkale Belediye Meclis toplantısı

Çanakkale Belediye Meclis toplantısı Perşembe günü saat 18.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Meclis gündemi dışında açıklamalarda bulundu. Başkan Gökhan, Pazar yerinde geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden vatandaşımıza ve Çarşı Günleri’ne değindi.

Çanakkale Belediye Meclis toplantısı Perşembe günü yapıldı. Yapılan toplantıda meclis gündemi dışında açıklamalarda bulunan Başkan Ülgür Gökhan öncelikle Çarşı Günleri’ne değindi.

“Çanakkale’nin AVM’si çarşıdır”

Başkan Çarşı Günleri ile ilgili, “29 Aralık günü çarşıda buluşalım etkinliği yapıldı. Kemalpaşa Mahalle Meclisi açıldı. Amaç insanları çarşısına sahiplenmeye çağırmaktı. Çanakkale’nin AVM’si Çarşı Caddesidir. İnsanlar bu yapmış olduğumuz etkinlikten etkilenip alışveriş yapmışlardır diye düşünüyorum. Biz burada alışveriş yapılsın, çarşı hareketlensin diye gayret gösterdik ama bir üzücü durum yaşandı.

“Eksikleri birlikte gidermeliyiz”

Bir gazetede Değirmenlik Sokak’tan bir görüntü var. Cadde boş! Haberde çarşı günlerine kimse ilgi göstermedi denilmiş. Sabahın köründe, yağmur yapıyor, daha bir faaliyet yok, o gazete öyle bir poz çekip yayınlıyor. Bunu yayınlamaktaki amaç nedir? Bu gibi durumlarda bunlar kendilerini komik duruma düşürüyorlar. İnsanların Çarşı Caddesi’nde yüzleri gülüyordu. Bu kent için herkesin ortak bir biçimde kafa yorması gerekirken, bazıları yapılan işleri karalamaya çalışıyor. Bu kent için birbirimize katkı sağlamalıyız. Eksikler birlikte giderilmelidir” dedi.

“Devlet bireysel silahlanma konusunda bir kez daha düşünmelidir”

Pazar yerinde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden vatandaşımız ile ilgili Başkan Gökhan, “Geçen ay tesadüfen Pazar yerinde olan bir kadın silahlı çatışmanın ortasında kaldı. Kadına ateş açıldı ve vatandaşımız hayata gözlerini yumdu. Bu kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Burada önemli olan bireysel silahlanmanın tehlikesidir. Bireysel silahlanma konusunda Devlet’in bir kez daha düşünmesi gerekmektedir” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech