Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Protokolünden Yeni Yıl Mesajı…

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı,

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkaleli milletvekilleri ve il ve ilçelerin belediye başkanları, yayınladıkları mesajlarla vatandaşların yeni yılını kutladılar.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve şehrin önemli siyasi liderleri yayınladıkları mesajlarla vatandaşların yeni yılını kutladı. Yılbaşı dileklerinde öne çıkan ise her zaman olduğu gibi ‘sağlık, barış ve huzur’ oldu…

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı:

“2019 yılında da hep birlikte daha güzel daha yaşanabilir bir Çanakkale için elbirliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilimize, ülkemize ve dünyaya güzellik, sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan:

“2018 Çanakkale’miz için önemli bir yıl oldu. Eğitimden, sağlığa, turizme kadar birçok alanda yeni yatırımlar hayata geçti ve birçok projenin temeli atıldı. Bu yatırımlarla Çanakkale’mizin ekonomisi ayrı bir pencere açmış oldu. Çanakkale artık geçmişte olduğu gibi yatırımların yavaş ilerlediği bir şehir konumundan ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı konumuna gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının Çanakkale’mize hayırlı olmasını diler tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlarım.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu:

“Çanakkale’miz artık sağlık alanında göç alan bir konuma erişti. Yapılan yeni devlet hastanelerimizle beraber hemşerilerimiz modern bir sağlık hizmetiyle buluşmuş oldu. 2018 yılında 8 yeni hastanemizin açılışını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra 11 tane inşaatı devam eden projemiz mevcut. 2002’de 729 olan yatak kapasitemiz bugün 1734’e çıktı. 4 Köyümüze Futbol sahasının, yeni gençlik merkezlerimizin açılışını gerçekleştirdik. Yeni yılda 8 tane köyümüze futbol sahası ve 4 tane yeni spor salonları inşa edeceğiz. Hedefimiz ülkemizi uluslararası organizasyonlarda temsil edecek sporcuları Çanakkale’mizden çıkmasını sağlamak. Tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk getirmesini temenni ederim.”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan:

“2018 yılının son günlerini yaşıyoruz. Yeni yıl mutlulukla, sağlıkla gelsin, gülen yüzler hiç eksilmesin. Hayallerimizin gerçek olduğu mutlu bir yıl dilerim.”

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş:

“Dilerim 2019 yılında aynı hizmet aşkıyla Umurbeyli vatandaşlarımızın emrinde oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, 2019’un ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech