Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeynep Bodur Okyay’a Forbes’tan Özel Ödül

Forbes dergisi, 100. yaşı

Forbes dergisi, 100. yaşı dolayısıyla düzenlediÄŸi ödül töreninde “Türkiye’nin YaÅŸayan En Büyük Zihinleri” arasında Kale Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ı da gösterdi.

Dünyanın en önemli iÅŸ ve ekonomi dergilerinden biri olan Forbes, 100. yaşını bir otelde kutladı. Törende Kale Grubu CEO’su Zeynep Bodur Okyay’a da ödül takdim edildi.

Ä°ÅŸ hayatının önemli isimlerinin katıldığı törende, Ahmet Çalık, Asım Kibar, Abdullah Kiğılı, Ali Nihat GökyiÄŸit, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Fuat Tosyalı, Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, Hamdi Akın, Hakkı Yıldız, Hüsnü ÖzyeÄŸin, Mehmet Kutman, Murat Ãœlker, Mehmet Ziylan, Nihat Özdemir, Nevzat Aydın, Oya Eczacıbaşı, Ömer Koç, Tuncay Özilhan, Suat Günsel, Suzan Sabancı, Ãœmran Beba, Yahya Kiğılı’nın yanı sıra Zeynep Bodur Okyay da “Türkiye’nin YaÅŸayan En Büyük Zihinleri” ödüllerinin sahibi oldu.

Okyay’a ödülün ardından memleketi Çanakkale’den de tebrik yaÄŸdı. Çanakkale Belediye BaÅŸkanı Ãœlgür Gökhan da “Tebrikler gurur duyduk” diyerek Okyay’ı tebrik etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech