Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ezine OSB Çevre Dostu Bir Projedir”

Vali Orhan Tavlı, Ezine

Vali Orhan Tavlı, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Ezine OSB’nin kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını, altyapı çalışmalarının ise son hızla devam ettiğini belirten Tavlı “Bu proje son derece çevre dostu bir projedir. Bu projeyle çevremiz hem çevremiz korunacak hem de istihdam artmış olacak” dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, geçtiğimiz gün ‘sıfır atık’la ilgili düzenlenen panelde önemli açıklamalarda bulundu. Tavlı’nın konuşmasının satır başlarından birini de yapımı devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi oluşturuyordu.

Ezine OSB’nin çevre dostu bir proje olduğunu söyleyen Tavlı, projenin hayata geçmesiyle çevredeki fabrikaların atıklarının da nehirlere gitmeyeceğini bu açıdan da projenin oldukça faydalı olduğunu dile getirerek şöyle dedi:

“Ezine OSB Çanakkale’ye ivme katacak!”

“2016’nın sonlarında başlayan bu proje 2017 yılı yatırım projesine alındı. Kamulaştırma çalıştırma tamamlandı, altyapı çalışmalarına ise hızla devam edilmekte. Bu proje aynı zamanda çevre dostu çevreci bir proje. Burada yapılan modern artıma tesisleriyle çevremiz korunacak, fabrikaların atıkları bu projeyle birlikte derelere, nehirlere gitmeyecek. Ezine OSB, bu açıdan hem istihdama katkı sağlayacak hem sanayiciyi bir araya getirecek hem de çevre dostu bir proje olarak Çanakkale’ye ivme katacak.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech