Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deve güreşleri oldukça ilgi gördü

Geçtiğimiz günlerde Ezine’de düzenlenen

Geçtiğimiz günlerde Ezine’de düzenlenen deve güreşleri oldukça ilgi çekti. Siyasilerde deve güreşlerini yakından takip ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Ezine’de deve güreleri düzenlendi. Kültürel bir etkinlik olan ve her coğrafyada gözlenen deve güreşleri Ezine’de ilgi ile takip edildi. Düzenlenen deve güreşlerine Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’de katıldı.

Deve güreşleri ile ilgili, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, “Bugün değerli Çanakkale Ak Parti Belediye Başkan Adayı sayın Ayhan Gider, sayın kaymakamımız Ali İkram Tuna, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve dava arkadaşlarımız ile birlikte Ezine deve güreşlerindeydik. Halkımızın çok yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği ortam görülmeye değerdi… Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz…” dedi.

Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider ise, “Ezine ilçemizde, Ezine Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşlerine katılarak kazanan deve sahiplerine kupalarını verdik” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech