Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan halkı Whatsapp Hattı’ndan memnun

Çan Belediyesi, Ağustos ayında

Çan Belediyesi, Ağustos ayında hayata geçirilen whatsapp iletişim hattıyla vatandaş memnuniyetinin arttırıldığını açıkladı.

Çan Belediyesi’nin haberine göre geçtiğimiz Ağustos ayında kullanıma sunulan Whatsapp İletişim Hattı, ilçe halkından ilgi görüyor. Vatandaşların talep, şikayet ve önerilerinin cep telefonu yoluyla Çan Belediyesi’ne iletildiği Whatsapp İletişim Hattı sayesinde anında çözüm üretme imkanı sunuldu.

Konu ile ilgili haberde ayrıca şu ifadeler de yer aldı:

“Hizmete alındığı Ağustos ayından bugüne geçen süre zarfında Çan Belediyesi Whatsapp İletişim Hattına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Çan Belediyesi Whatsapp İletişim Hattına Ağustos-Eylül-Ekim ve Kasım ayları boyunca 610 adet mesaj gönderildi. Gelen bu mesajların 549 tanesine ilgili birimlerce hemen çözüme kavuşturulmuş, 61 mesajın ise çözüm süreci devam etmektedir. Whatsapp İletişim Hattına gelen şikâyetler %90 başarı oranıyla çözüme kavuşturulmuştur.

Whatsapp İletişim Hattına gelen şikayetlerin ilgili birimlerce anıda çözülmesinin vatandaşları memnun ettiğini söyleyen Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu:“ Bizler belediyecilik hizmetlerimizi 10 yıldır bilinçle sürdürüyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın da sunacağı katkıları, önerileri dikkate alıyoruz” dedi.

Başkan Kuzu, Whatsapp İletişim Hattı ile Çan Belediyesi’ne talep, şikayet ve önerilerde bulunan vatandaşlara belediyecilik hizmetlerine katkı sağladıkları için teşekkürlerini sundu.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech