Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO Yönetimi’nden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre Oda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyarette bulundu.TOBB İkiz Kulelerinde gerçekleştirilen görüşmede, üyelerimiz tarafından Odamıza iletilen talep ve öneriler gündeme getirilerek, Çanakkale’nin genel ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“1915 Çanakkale Köprüsü ve Ezine Gıda İhtisas OSB gibi büyük ölçekli yatırımlar bölgemizin rekabet gücünü ve ihracat rakamlarını arttıracak.”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale’ye son dönemde yapılan orta ve uzun vadeli yatırımların geri dönüşlerinin bölgenin refah seviyesine ve kalıcı istihdamına büyük katkı sağlayacağını belirterek; “Teşvik sıralamasında 2. Bölge’de yer alan Çanakkale’nin daha fazla nitelikli ve bölgenin öncelikli sektörleri doğrultusunda yatırım alabilmesi için mutlaka teşvik sıralamasındaki yerinin değişmesi gerekiyor. Mevcut durumumuzla bizden daha alt teşvik sıralamasında bulunan illerle rekabet etme şansımız yok. Her il eşit olarak aynı kriterler doğrultusunda değerlendirilmeli. Çanakkale’de kişi sayısına düşen kitap ve kütüphane rakamları ile bölgemizin kalkınma seviyesini ölçmenin çok da adaletli bir değerlendirme olduğunu düşünmüyoruz. Son dönemde üyelerimizin bankalar ile büyük sıkıntılar var. Bu konuda sizlerin de desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale’nin sadece bölgenin değil ülkemiz için manevi bir değer olduğuna değinerek, TOBB olarak her zaman yapılacak yenilik ve girişimlerin destekçisi olacaklarını ifade etti.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech