Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da alışveriş heyecanı başladı

Biga İndirimli Alışveriş Günleri’nin

Biga İndirimli Alışveriş Günleri’nin açılışı, Kasaplar Sokak’ta gerçekleştirilen törenle başladı. Konserler, defile, sokak etkinlikleri, sokaklarda soba başında kestane keyfi ve Biga’ya özel indirimlerle başlayan İndirimli Alışveriş Günleri, 20-21-22-23 Aralık tarihleri boyunca devam edecek.

Biga İndirimli Alışveriş Günleri başladı. Açılış töreninde konuşan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş özetle şunları söyledi:

“Biga’da faaliyette bulunan firmalarımızla 20-23 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Biga İndirimli Alışveriş Günlerimizin tüm halkımız, Biga’mız ve Esnafımız için bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum. Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Belediyemiz ve diğer odalarımız ile birlikte birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak düzenlediğimiz Biga İndirimli Alışveriş Günlerinin amacı Biga’da öncelikle mevcut ticari ve sosyal yaşamı daha da hareketlendirmek, halkımızın ve ticaret erbabımızın indirimli alışveriş günlerinde buluşmasını sağlamak, Biga kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, üyelerimizin,  halkımızın bu ortak amaçta birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ortaya koyarak bölgeye de örnek olacak şekilde farkındalık oluşturmaktır. Biga’daki firmalarımızın katılımlarıyla 4 gün sürecek olan alışveriş günlerinin ilçemize önemli ekonomik canlılık katacağına inanarak çıktık bu yola. Bu etkinliğimizin bölgesel ölçekte geleneksel hale getirmek için tüm çalışmalarımız sürecek. Alışveriş günleriyle Bigalılar hem eğlenecek hem de alışverişin keyfini yaşayacaklar. Etkinliğimiz süresince halkımız daha verim koşullarda alışveriş yaparak dolayısıyla alacakları ürün ve hizmetleri mevcut fiyatlarından daha uygun alırken esnaf ve ticaret erbabımız ile işlerinde hareketlilik yaşayacaklar. Böylelikle Biga’mızın ekonomisi canlanacak. Biga’mıza ekonomik ve sosyal dinamizm getirecek. Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak Biga’da yaşayanların, Biga’da kazananların, kısacası bizlerin toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçlamaktayız. Biga İndirimli Alışveriş Günlerinin hepimize bereketli hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“AHİLİK KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI…”

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Mutur ise şunları söyledi: “Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Lokantacılar Odası olarak 4. düzenlediğimiz Biga İndirimli Alışveriş günlerine başlıyoruz. Yeni umutlarla, yeni yılı karşılayacağımız 2018’in bu son günlerinde sizlere keyifli alışverişler ve iyi eğlenceler diliyorum. İşlerin durgunlaştığı bu soğuk kış günlerinde ekonominin bir nebze canlanmasını sağlamak insanlarımıza daha uygun ve keyifli alışveriş ortamı sağlayabilmek amacıyla çeşitli etkinlikler eşliğinde indirimli alışveriş günlerinin düzenliyoruz. Ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan Sayın Belediye Başkanımız İsmail Işık’a ve tertip komitesindeki tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bizler Biga Esnaf ve sanatkârlar olarak değişen ve büyüyen Biga’mıza katma değer sağlamaktan onur duyuyoruz.”

“SADECE 4 GÜN DEĞİL, TÜM YIL İNDİRİM OLSUN”

Biga Kaymakamı Mustafa Can ise özetle şöyle konuştu:

“Biga’mızın gelişmesinde büyümesinde esnafımızın çok büyük bir katkısı var çok büyük desteği var. Ekonomimizin can damarı onun için bu kapsamda yaptıkları indirimlerle kampanyalarla zaten bölgemizi örnek teşkil ediyor. Dolayısıyla da inşallah vakti olarak ta bol bereketli hayırlı kazanç getireceklerine kazanacaklarına ümit ediyorum.

Halkımızdan da çevre illere bölgelere vs gitmektense Biga’mızda ilçe esnafımızda hem yerel ekonominin kalkınması adına hem de esnafımızın kalkınması adına buradan alışveriş yapmasını temenni ediyorum. Düzenleme komitesine tertip komitesine çok teşekkür ediyorum bu indirimli alışveriş günlerinin ilçemize, ekonomimize, esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık açılışta yaptığı konuşmada; “4. Biga İndirimli Alışveriş Günleri ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bölgeye de örnek bir faaliyet gerçekleştirmiş olduk özellikle indirimli alışveriş günlerinde hazırlanan esnaflarımız üçüncü bir bayram gibi iş yaptıklarını ifade ediyorlar bu da bizi yaptığımız işi amacına ulaşmış olması nedeniyle karşılık bulması nedeniyle son derece mutlu ediyor. Biz aynı zamanda Biga indirimli alışveriş günleriyle, birlikte iş yapma kültürünün de önemli olduğunu Biga’da göstermiş oluyoruz. İşte bütün meslek kuruluşlarımızla esnaf odası, ticaret odası, lokantacılar, kahveciler ve bu işe destek veren esnaflarımızla birlikte Biga’da bir de beraber olunduğu zaman güzel işler yapılabileceğine ortaya koyuyoruz. İndirimli alışveriş günlerinin ilçemize başarılar getirmesini esnafımıza bol kazançlar getirmesini Biga halkına da mutlu bir dört gün geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Biga İndirimli Alışveriş Günleri’nin ilk gününde Ercan Yeşiltaş konseri, Arif Güven Show, Derya Uluğ konseri ve sokak etkinlikleri olacak. 4 gün boyunca etkinlikler sokaklarda olacak. Sokaklara sobalar kuruldu.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech