Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Erdil, “Ezine’nin İYİ olacağına inancımız tam!”

İYİ Parti’nin Ezine Belediye Başkan Adayı dün basın açıklamasında bulundu. İYİ Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Zühtü Şansal Erdil, iddialı açıklamalarda bulunarak, “Ezine’nin İYİ olacağına inancımız tam!” vurgusunda bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığında dün saatler 16.30’u gösterdiğinde Ezine Belediye Başkan Adayı Zühtü Şansal Erdil basın mensupları ile bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasına, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Ezine Belediye Başkan Adayı Zühtü Şansal Erdil, Geyikli Belediye Başkan Adayı İsmail Tezel ve Ezine İYİ Parti Teşkilatı katıldı.

“Her zamankinden daha iyi çalışıyoruz”

Düzenlenen basın açıklamasında, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “İYİ Parti İl Teşkilatı olarak yerel seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde her zamankinden daha hızlı ve daha iyi çalışmaya devam ediyoruz. Partimize olan ilgi ve güvenin arttığı bu günlerde üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu bilinçle en iyi hizmeti verebilecek adaylarımızla bu seçim sürecini başarılı geçireceğimize inanıyoruz.  Ezine’mizin güzide insanı Zühtü Şansal Erdil’i Belediye Başkan Adayı olarak sizlere takdim ediyorum. Müstakbel başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

“Ezine’de yeni bir sayfa açacağız”

Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Yol arkadaşımız ile Ezine’de belediyeyi alacağı inancıyla bir yol yürüyeceğiz. Çanakkale’nin şimdiye kadar açıkladığımız ilçelerimizde birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla, kamuoyunun huzurunda, hep takip ettiniz. Şu net olarak gördünüz ki İYİ Parti hep iyi insanlarla bir araya geldi. Ezine’nin tozunu atmaya gelen bir arkadaşımızla yol yürümekten onur duyuyoruz. Ezine’nin makul tarihi değişecektir. Ezine’de yeni bir sayfa açacağız!” açıklamalarında bulundu.

“Daha mutlu ve huzurlu Ezine için…”

Zühtü Şansal Erdil, “Bir Ezineli olarak Ezine’ye hizmet aşkına Ezine Belediye Başkanlığı adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Daha mutlu daha huzurlu daha düzenli bir şehirde, Ezine’de yaşamaları ve buna vesile olmak bizim hedefimizdir. Siz dava arkadaşlarımızla Ezine’nin İYİ olacağına inancımız tam” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech