Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozcaada’da 20 litre su 1 TL!

Bozcaada Belediyesi tarafından yumuşak

Bozcaada Belediyesi tarafından yumuşak ve kaliteli suyun daha uygun fiyatlara sağlanması açısından yapılan Jandarma Çeşmesi hizmete girdi. Hizmete açılan çeşme tüm Türkiye’ye örnek bir proje oldu. Çeşmeden akan suyun 20 litresi, 1 Ocak 2019’dan sonra sadece 1 TL!

Bozcaada Belediyesi tarafından ada içerisinde yapılan Jandarma Çeşmesi faaliyete açıldı. Ada halkının temiz ve kolay bir şekilde içme suyuna ulaşması hedeflenen çeşme halk tarafından takdir gördü.

Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz konu ile ilgili açıklamada bulundu. Yılmaz, “Belediyemizin ada içerisinde yumuşak ve kaliteli suyu daha uygun fiyatlara sağlamak üzere yaptırdığı Jandarma Çeşme tatlı su çeşmesi hizmete girdi.

“Ada halkı pet şişe kullanmaktadır”

Bilindiği üzere adamıza anakaradan sağlanan su “Zengin Mineralli” olduğu için doğal bir setlik içermekte. Kendine özgü bir tadı olan bu suyun yerine adalılar şişe su kullanmaktalar.

“Suyun tüm kimyasal testleri yapılmıştır”

Plastik şişelerde su kullanımını azaltarak çevreye zararını en aza indirmek ve uygun fiyatlı su temin ederek aile ekonomisine destek verebilmek için yaptırdığımız çeşmeden artık arıtılmış su akmakta. Ters ozmoz, aktif karbon ve UV lamba ile arıtma yapılan çeşmeden, “İnsani Amaçla Kullanma Suları” tüzüğüne uygun ve yumuşak bir su akmaktadır. Tüm kimyasal ve bakteriyolojik testleri yapılmıştır.

“2019’da 20 litre su 1 TL”

1 Ocak 2019 tarihine kadar ücretsiz hizmet olup;

Bu tarihten sonra 20 litresi 1 TL, 10 litresi 50 kuruş olarak bozuk para gözlerine atılan para ile çeşmeden su akacak ve ödeme miktarı su aktıktan sonra kesilecektir. Ada halkına bir destek daha sağlamak adına hizmet ve adamıza kattığımız bir artı değer için, bizler çok mutluyuz” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech