Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kar Küresi mest etti

29 Aralık gününde Çarşı Caddesi’nde başlayacak olan Alışveriş Günleri için kar küresi temin edildi. Çanakkale Belediyesi tarafından İskele Meydanı’na yerleştirilen kar küresinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan fotoğraf çektirdiler.

29 Aralık’ta Çanakkale’de farklı bir etkinlik düzenlenecek. Çarşı Caddesi’nde düzenlenecek olan Alışveriş Günleri için kentte hazırlıklar başladı. Bu hazırlıklardan olan kar küresi ise daha Alışveriş Günleri başlamadan çok ilgi gördü.

Çanakkale Belediyesi tarafından İskele Meydanı’nda yerleştirilen kar küresinin kapısında kuyruk oluştu. Özellikle çocuklar ve gençler kürenin içerisinde fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Küre içerisinde çocukların çok eğlendikleri ve mutlu oldukları görüldü. Dün saat 17.00’de İskele Meydanı’nda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan küre içerisinde fotoğraf çektirdiler.

Belediye Başkanı Gökhan küre hakkında ve 2019 yılından beklentiler üzerine açıklamada bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Kar küremizin içine girdik, oturduk. Bu esas ayın 29’undaki alışveriş günleri için, Çarşı Caddesi için temin edildi. Önceden daha zaman var. Biz bu küreyi burada sergiledik. İlgi çok… Onun için yılbaşı ile beraber burada kalacak. Sadece burada değil, küreyi çeşitli mahallelere götürüp, oradaki çocuklarında kullanımına sunarsak güzel olacak.

2019 güzel bir yıl olacak inşallah. Bundan umutluyuz. Bu ekonomik anlamdaki kötü yılı geride bırakacağımızı düşünüyoruz. Umut ediyoruz, umutsuz yaşanmaz. El birliği, gönül birliği ile Türk milleti zorlukların üzerinden gelecektir. Biz Çanakkale’de yine aynı şekilde Çanakkaleliler ile birlikte iyi bir 2019 geçirmek için mücadele edeceğiz. Umutla yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech