Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvanseverlerden Belediye Ekiplerine Tepki

Yasemin Kohen isimli bir

Yasemin Kohen isimli bir hayvanseverin Can Dostlar Köpek Parkı’nda yaşandığını ileri sürdüğü olay, hayvanseverleri öfkelendirdi. Belediye ekiplerinin sahipsiz köpeklerin kulübelerini yıkarak köpekleri barınağa götürdüğünü iddia eden Kohen görevlilere tepki gösterdi.

Yasemin Kohen isimli bir vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Kohen, sahipsiz köpekler için yapılan kulübelerin belediye ekipleri tarafından dağıtıldığını ve köpeklerin zorla barınağa götürüldüğünü iddia ederek yaşananlara ateş püskürdü.

“Cins köpek sahipleri şikayet etmiş”

Kohen paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Anne ve yavrusu geçici olarak barınsınlar diye köpek parkına bırakılmıştı birkaç gün önce. Ve öğrendiğimize göre park alanına yerleştirildikleri günden bu yana parka cins köpeklerini gezdirmeye getiren kişiler tarafından belediyeye şikayet edilmiş zavallı hayvanlar. Görevliler de hayvanların kulübelerini yıkıp mamalarını dökmüşler. Onca ısrara rağmen korkmuş halde barınak aracına konarak bulaşıcı hastalıkların kol gezdiği buz gibi barınağa götürüldüler belediye görevlileri tarafından. Olay bu mu? Örnek gösterilen belediye bu mu?”

Belediyenin konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech