Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ava Giderken Avlandı!

Çan’da yaşayan avcı Mehmet

Çan’da yaşayan avcı Mehmet Şevik’in son avı adeta kabusa döndü. Şevik, köpeğiyle birlikte çıktığı avda bir domuz tarafından saldırıya uğradı.

Çan’da avcılık yapan ve bu sayede özellikle sosyal medya üzerinde binlerce takipçi edinen avcı Mehmet Şevik, son avında gafil avlandı.

Avladığı domuzun saldırısına uğradı!

Şevik, köpeği ile birlikte tarlalara dadanan domuzları avlamak için Kaz Dağları’nın Sinan Tepesi civarlarındayken bir anda olanlar oldu. Karşısına çıkan domuzu avlamaya çalışan Şevik, ne olduğunu dahi anlayamadan domuzun saldırısına uğradı. O esnada sahibinin acı içinde kıvrandığını gören köpek de domuza karşı koymaya başlayınca ortaya üçlü bir çekişme çıktı.

“7 kişi 26 kurşun attı”

Şevik, saldırıdan bacağına aldığı yarayla kurtulurken köpeği ise ağır yaralandı. Olayın ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Şevik ise şunları kaydetti: “Ben iyiyim dostlar, çok şükür kalıcı bir hasar yok şimdilik, arayan arayıp ulaşamayan tüm dostlara çok teşekkür ederim. (7 kişi tarafından 26 kurşun atılmasına rağmen delik deşik olmasına rağmen beni ve köpeğimi ağır kesen Azılının ne kadar dayanıklı ve riskli olduğunu unutmayınız.)

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech