Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salı Pazarında vahşet!

Salı Pazarı’nda aralarında husumet

Salı Pazarı’nda aralarında husumet olduğu iddia edilen iki kişinin silahlı kavgası sonucu açılan ateş neticesinde, olay yerinde hiçbir şeyden haberi olmayan bir kadın ensesinden giren kurşun nedeniyle başından ağır yaralandı.

Kapalı Pazar Alanı’nda dün saat 16.00 sularında silahlı çatışma meydana geldi. Aralarında daha önce husumet olduğu belirtilen iki kişinin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada aralarında husumet olan bir kişi diğerine silah çekti. Çekilen silah karşısında kaçan şahsa saldırgan arkasında üç el ateş etti.

Ateş edilen alanda olaylardan tamamen habersiz bir şekilde alışveriş yapan Filiz Çayırlı (35), serseri kurşunun hedefi oldu. Tabancadan çıkan kurşunlardan bir ya da birkaçı Çayırlı’nın ensesinden girip başından ağır şekilde yaralanmasına neden oldu.

Pazarda yüzlerce insanın arasında gelişen olayda vatandaşlar panik ve can haliyle sağa sola kaçıştılar. Olay yerine kısa sürede çok sayıda emniyet mensubu intikal ederken, çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Meydana gelen olayda ağır yaralanan Çayırlı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Çayırlı’nın ölüm kalım savaşı verdiği öğrenildi. Olay sonrası kaçan saldırgan H.T.’nin emniyet güçleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

Tunahan Ünsal

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech