Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşçılar Kale Gıda ev sahipliğinde buluştu

Tüm Aşçılar ve Pastacılar

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na bağlı Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nun dernek başkanları Kale Gıda ev sahipliğinde Çanak Otel’de bir araya geldi.

Kale Gıda ve Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği işbirliğinde Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’na bağlı illerin dernek başkanları Çanak Otel’de buluştu. 16 Aralık’ta gerçekleştirilen organizasyona Tüm Aşçılar Pastacılar Konfederasyonuna bağlı Marmara Aşçılar Pastacılar Federasyonu üyeleri Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illeri dernek başkanları katıldı.

Dernek Temsilcileri 2018 yılının iller bazında değerlendirmesini yaparken, 2019 yılı için de başta okullar ve üniversiteler olmak üzere, tüm resmi ve özel kuruluşlar için programlarını yaptılar. Yine yerli ve milli üretimin önemi vurgulanarak, kullanımda önceliğin yerel markalara verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Etkinlik sonunda toplantıya desteklerinden ötürü Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyon Başkanlığı tarafından Kale Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen’e teşekkür edildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech