Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedinin Girdiği Yeri Çimentoyla Kapattılar!

Esenler’de akıl almaz vicdansızlık…

Esenler’de akıl almaz vicdansızlık… Soğuktan korunmak için bir apartmanın merdiven boşluğuna giren kedinin bulunduğu yeri çimentoyla kapattılar! Bu skandal kararın gerekçe olarak ise etraftan kedilere dair gelen şikâyetler gösterildi.

Çanakkale’nin Esenler Mahallesi’nde akıllara durgunluk veren bir vicdansızlık örneği yaşandı. Mahallede bulunan bir sitenin yöneticisi, soğuktan korunmak için merdiven boşluğuna sığınan zavallı kedilerin bulunduğu bölmeyi çimentoyla kapattırdı. O esnada orada bulunan kedilerden biri ise içeride mahsur kaldı.

Kedi güçlükle kurtarıldı

Zavallı kedi, Melisa Özmen isimli duyarlı bir vatandaşın çabalarıyla ile sıkıştığı alandan güçlükle kurtarıldı. Özmen, yaşadığı korkunç olayın ardından ise hayvanseverlerin bulunduğu sosyal paylaşım platformlarında olayı şu sözlerle duyurdu.

“Esenlerde kedi köyünün yan tarafında bulunan Mavi Marmara evlerinin merdiven boşluklarının altına soğuktan korunmak için kediler girmekteydi. Mavi Marmara evleri sitesi yöneticisi Serap Hanım oraların kapatılma emrini vermiş ve çimento ile kapatılan merdiven boşluğuna kediyi hapsetmişlerdir. Benim çabalarım sonucunda kediyi orayı kırdırıp çıkartmış bulunmaktayım. Ben böyle hayvan düşmanı insanlardan bıktım. Ben 18 yaşında bir kızım. Canlar için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum fakat artık bu insanlar ile ne yapacağım?”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech