Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ’lü Ebeler Konferansta Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) İlk Nefes Topluluğu ve Ebelik Bölümü işbirliği ile “Serbest Ebelik ve Hypnobirthing” konulu konferans düzenlendi. Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Ebe Pınar Mallı konuşmacı olarak katıldı.

ÇOMÜ İlk Nefes Topluluğu ve Ebelik 3. Sınıf Öğrencileri katkılarıyla hazırlanan etkinlik, Sağlık Meslek Okulu Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayten Dinç’in konuşmasıyla başladı.

Konuşmadan sonra Ebelik 3.sınıf öğrencilerinden Serap Çolpan, Saliha Tiryaki ve ekip arkadaşları Hasan Kılıç ile birlikte müzik dinletisi yaptılar.

Ebe Mallı ÇOMÜ’lü öğrencilerin sorularını cevapladı

Dinletinin ardından sözü Geb-be Hamile Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu, HypnoBirthing ve Aktif Doğum ve Doğuma Hazırlık Eğitmenliği yapan Ebe Pınar Mallı devraldı. Kendisi de Onsekiz Mart Üniversitesi mezunu olan Mallı, ebe adaylarına hem kendi hikayesini hem de ebelikle ilgili anekdotları anlattı.

Mallı’nın konuşmasının akabinde Ebelik bölümü öğrencileri ile karşılıklı soru cevap etkinliği yapıldı. Konferans, öğrenciler ve eğitmenlerin İzmir Marşı okumasıyla sona erdi.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech