Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Moda Rüzgarı II – SBGH

2019’a ışık hızıyla ilerliyoruz. 2019 yılında herkesin gözü kulağı yine, yeniden MODA’da olacak. Çünkü şeklimize önem veren bir milletiz ve halimiz ne olursa olsun façamızdan ödün vermeyiz. İşte size 2019 yılının modasından radarımıza takılanlar.

Don’t Muhatap Şalı!
Annelerimizin kullandığı masa örtüsüne benzeyen desenleri ile vitrinlerde boy gösteren bu şallar, bilinenin aksine, soğuktan korunmak için kullanılmaz. Kullanım amacı “öff ne boş insan” diyebileceğiniz tiplerden sizi korumaktır. Bu şalı boynunuza dolayıp bir de gözlerinizi devirseniz “aptal saptal” tiplerden korunmuş olursunuz.

Uzay Kafası abi çizmeleri!!!
Bu çizmeler genellikle platform topuk olarak tasarlanmıştır. Diz üstüne kadar çekilebilen uzun boyunluları makbuldur. Bu tip çizmeleri giydikten sonra, “yaa dünya çok baymadı mı? uzay muzay konuşalım ya da öyle şeyler ne biliyim!” triplerinde takılarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Farklıyım bunu artık anlayın! Kolyesi
Bu kolyeler mümkün mertebe kalınca halkaları olan zincirlerden oluşmakla beraber inceleri de sıklıkla görülmektedir. Aslına bakarsanız bildiğiniz, düz kolyedir bunlar fakat bu kolyeleri diğer kolyelerden ayıran çok önemli bir fark bulunmaktadır. Kolyeyi tıpkı Tarkan Altın Madalyon filminde olduğu gibi tişörtünüzün üzerine çıkarmalısınız. Son olarak henüz düzenlenmemiş bir yarışmadan altın madalya almış gibi kabara kabara yürüyerek tarzınıza gereken manevi desteği verebilirsiniz.

Ne oluyoruz ya montu!
Çoğunlukla; günlük hayatın falsolarını -diğer insanların aksine- kolaylıkla görebilen ultrasonik yeteneklerin tercih ettiği bu montlar 2019 boyunca sokaklarda hüküm sürecek dersek abartmış olmayız. Bu montları tercih ederken dikkat etmeniz gereken tek bir nokta var. Olabildiğince eski olmalı. Mümkünse bir kaç sigara yanığı harika olur.

Herhangi bir konuda fikrim yok takıları!
Binbir çeşit renkler barındıran ve butiklerde satılan türlü türlü takıların oluşturduğu “bilmem fikrim yok” takıları ile kombinlerinizi bir adım öteye taşımanız mümkün. Parmağın ortalarında ya da hemen girişinde duran yüzükler ve aşırı sarkık küpeler bu takıların göze batanları.

“Aşkım az önce noldu biliyo musun?” Telefon kılıfları
Başlığa aldanıp sevgiliniz olması gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu kombine sevgiliniz olmadan da adapte olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kankanıza, annenize ya da babanıza “aşkım” diye hitap etmek! Sıcağı sıcağına yaşanmış bir olayı, üstünden zaman geçmesine -asla- fırsat vermeden, karakterinizi yansıtan renk renk kılıfa sahip telefonunuzu kullanarak, “aşkım” diyebileceğiniz birine aktarabiliyorsanız, kombininiz tamamdır.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech