Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Eceabatlı üyelerin tercihi: Metin Övün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eceabat örgütünde bugün eğilim yoklaması heyecanı vardı. Eceabat Belediye Başkan Adaylığı için üyelerin tercihi Metin Övün’den yana oldu.

Belediye Başkan adaylığı için üç, il genel meclisi adaylığı için beş ismin yarıştığı yoklamaya katılım da yüksek oldu. Köylerle birlikte 353 üyenin il genel meclisi sıralaması için, 255 üyenin ise merkezde belediye başkan adayını belirlemek için sandık başına gitmesi bekleniyordu.

Temayül için CHP Genel Merkezi tarafından Parti Meclisinin en genç üyesi Avukat Gamze Pamuk Ateşli ile birlikte il başkan yardımcıları görevlendirildi. CHP İl Başkanlığı ve Eceabat ilçe başkanlığı tarafından görevlendirilen çok sayıda partili de sabahın erken saatlerinde sandıkların başında yerini aldı. Belediye başkanlığı için Engin Karataş, Timur Koşal ve Metin Övün’ün yarıştığı, İl Genel Meclisi Üyeliği sıralaması için Halil Duymaz, Mümin Engin, Mehmet Rıza Gezen, Ali Şinasi Tınaz ve Tamer Yayla’nın yarıştığı seçimler, 17.00 itibariyle sona erdi.

Sandıkların açılmasının ardından eğilim yoklamasına katılan 215 üyenin 115’i Metin Övün’e destek verirken, Engin Karataş 78 oy, Timur Koşal 18 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech