Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

İl Milli Eğitim Müdürü görevi devraldı

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı. Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Lâpseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz atandı. Eski İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan görevi Yılmaz’a devretti.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş’ten boşalan ve vekâleten yürütülen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, geçtiğimiz yılın Mart ayında, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Osman Özkan atanmıştı.

Geçtiğimiz hafta görevden alınan Özkan’ın yerine Lâpseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz atandı. Dün İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Gerçekleşen törende eski İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’a çiçek takdim etti.

FERHAT YILMAZ KİMDİR?

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra Çerkezköy Kızılpınar Atatürk İlköğretim Okulunda başladığı meslek hayatında; Tekirdağ, Ağrı, Elazığ ve İstanbul İllerinde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

2014 yılında yapılan sınava dayalı atamayla Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 24/12/2014 tarihli bakanlık kararnamesiyle Lapseki Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmişti.

“Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak”

Yapılan devir teslimde Osman Özkan, “İnşallah Çanakkale’miz adına güzel günler olacak. Sadece 2018 yatırım programında biz Çanakkale’mize 25 okul kazandırdık. Önemli bir kısmının faaliyetleri başladı. İlçeleri de kapsayacak şekilde böyle yatırımların içinde olmaktan keyif aldım. İnşallah yeni müdürümüz çalışmaları arttırarak devam edecek. Bizde bundan sonraki süreçte eğitimle ilgili tüm aşamalarda görev almaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak” dedi.

“Çanakkale’nin hizmetinde olacağız”

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, “Sayın müdürümüze ilimize sunduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bayrağı biz devraldık. İnşallah bundan sonra çalışmaların üzerine koyarak tüm Çanakkale’nin hizmetinde olacağız. Allah yardımcımız olsun. Tüm personelimizle, eğitim faaliyetlerinin daha iyi bir seviyeye ulaşması için çalışacağız. Müdürüme hakkını helal etmesini diliyorum. Biz kendisinden razıyız” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech