Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Halk Bahçesi’nde küçük rötuşlar devam ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışmaları yürütülen ve bu sene içerisinde halkın kullanımına açılan halk bahçesinde çeşitli ufak düzenlemeler halen daha devam ediyor. Özellikle havuzdaki dikkat tabelası dikkatlerden kaçmadı.

Çanakkale Belediyesi tarafından 2018 yılı içerisinde kapanan ve bakım-onarım çalışmaları yürütüldükten sonra tekrar halkın kullanımına açılan halk bahçesi dikkat çekmeye devam ediyor. Halk bahçesi içerisinde geçtiğimiz haftalarda aydınlatmaların eksik olduğunu kaleme almıştık. Belediye tarafından geçtiğimiz hafta ışıklandırma çalışmaları tamamlandı ve parktaki karanlık noktalar ortadan kaldırılmış oldu.

Karanlık sorununun çözülmesinden sonra, Çanakkale Belediyesi parkın içerisine yapılan ve süs amaçlı inşa edilen havuz için ikaz tabelası hazırladı. Hazırlanan ikaz tabelasında havuzun süs amaçlı olduğu vurgulandı ve “Havuza girmek kesinlikle yasaktır” tabelası dikildi. Havuz içerisindeki aydınlatmalarda be havuz sisteminde kullanılan elektrik akımı dolayısıyla dikilen bu levha vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Halk bahçesinde zaman zaman çeşitli sorunlar olsa da yerinde müdahaleler ile giderilmeye çalışılıyor. Parkta halen daha küçük rötuşlar devam ediyor.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech