Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güvenlerine Layık Olmaya Çalışacağım”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan Gökhan, yerel seçimlerde kendisiyle devam etme kararı aldıkları için parti meclisinin güvenine layık olacağını söyledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi yapılan temayül yoklamasında birinci sırada yer almış ve önümüzdeki dönem CHP’den yeniden belediye başkanı adayı olma şansı elde etmişti.

Temayülün ardından parti meclisi de bu kararı onayınca CHP’den adaylığı kesinleşen Gökhan, sonrasında ise soluğu beraberinde Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz ve Milletvekili Özgür Ceylan’la birlikte Ankara’da aldı.

Burada Genel Merkezi’ne giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Başkan Gökhan, görüşmenin ardından ise Twitter’da şu paylaşımı yaptı.

“Çanakkale’ de gerçekleşen temayülün ardından, PM’ nin yeni dönemde de şahsımla devam etme kararına teşekkürlerimi sunmak ve güvenlerine layık olmak adına daha çok çalışacağımı bildirmek üzere CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkezimizde ziyaret ettim.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech