Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

En az bir takviye gerekli

Hafta sonu Çanakkale Belediyespor kendi sahasında Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin güçlü takımı Fenerbahçe ile oynadı. Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı TRT Spor kanalı naklen yayınladı.

Hafta sonu tüm sporseverler, özellikle de voleybola ilgisi olanların evlerine en az bir saatliğine Çanakkale kenti ve ismi misafir oldu. Naklen yayın öncesi yapılan anonsları saymıyoruz. Çanakkale son yıllarda elde ettiği sportif başarılarına sahip çıkmalı. Çanakkale’nin isminin markalaşması için sporun katkısı yadsınamaz. Bunu üst düzey yöneticilerimiz de çok iyi bilmeli. Bosna-Hersek’teki iftarlara sponsor olan GESTAŞ, bu tür sportif aktivelere de sponsor olmalıdır. Kent halkı batan ya da batırılan bir şirketin günahlarını ancak bu tür davranışlarından dolayı af eder.

Maçın analizine dönersek, Boğazın Sultanları sahada çok istekli gözükmesine karşın top öldüremedi. Oyuncular basit hataların önüne geçemeyince doğal sonuç olarak maçı kaybettiler. Çanakkale Belediyespor’un yöneticileri, ligin ortalarına gelinmesine karşın hiçbir önlem almaya niyetli değiller gibi. Biraz ellerini çabuk tutmalılar. Ligin ilk yarısı bitiyor nerdeyse. Çok acil kurtarıcı olabilecek bir oyuncuyu kadroya kazandırmalıdırlar. İki oyuncu alınırsa ki zor gibi gözüküyor, bu takım çok iddialı gözüken takımların canını yakar.

Acil bir transfer gerçekleştirilmez ise eğer, yakında takım içerisinde huzursuzluk, ardından da kentte ve yönetimde homurdanmalar başlar. Bu hafta transferin tam zamanı. Geçtiğimiz yıl yapılan anlamsız teknik direktör (Üzeyir Özdurak’ı) göndermeme ısrarıNIN, takıma kaça mal olduğunu en iyi yöneticiler bilmektedir. Başkan değişti, anlayış da değişmiştir umarım. Hiç kimse para yok, kaynak bulunmuyor mazeretinin arkasına saklanmamalı. Geçtiğimiz yıllarda hovardaca harcanan paraların hesabını sorarlarsa kaynak da bulunur, para da.

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçının bitiminde, çocukların sahaya inip, yıldız oyuncularla fotoğraf çektirmeleri, selfi yapmaları, imza almaları, mutlulukları görülmeye değerdi. Bu arada Fenerbahçeli yıldızların çocuklara, taraftarlara sıcak davranmalarını, bizim kızların sabır ve ev sahipliğini de kutlamak gerekiyor. Kısaca Çanakkale Belediyespor’a kent yöneticileri sahip çıkmalıdır. Bu kentin tanıtımında, sosyal hayatında bu takım önemlidir. Bir kez bu hakkı elimizden kaçırdık, bir daha kaçırılmamalıdır. Hele hele birilerinin egoları uğruna geçmişte olduğu gibi bu kez buna izin verilmez. İplikler çarşıya çıkar.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech