Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kepez’e Bayram Gelecek!”

İyi Parti’nin Kepez Belediye

İyi Parti’nin Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram oldu. İl Parti İl Merkezi’nde geniş bir katılımla adaylık açıklamasını yapan Bayram, “Ben bugün buraya üniversite hocalığımdan istifa edip, ana babamın helalliğini alıp, eşimin elinden tutup Kepez’e ‘Bayram’ gelsin diye adaylık başvurumu yapmaya geldim” dedi.

İYİ Parti’nin merakla beklenen Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram oldu. Gökhan’ın adaylığı, İYİ Parti Çanakkale İl Merkezi’nde geniş çaplı bir katılımla duyuruldu. Açıklamayı, ilk olarak İl Başkanı Selahattin Yıldızlar yaptı.

“Hangi taşı kaldırsanız altından Bayram çıkar!”

Gökhan Bayram’ın başarılı olacağına yürekten inandığını söyleyen Yıldızlar, “Bu mutlu günümüzde bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale’de hangi taşı kaldırırsanız altında Gökhan Bayram’ın izini görürüsünüz. Darda biri varsa sizden önce oraya varmıştır. Kepez’de izi olan, herkesin derdini kendi derdi sevincini kendi sevinci sayan kardeşimiz Gökhan Bayram daha büyük hizmetler için Kepez Belediyesi Başkanlığına aday oluyor. Bu olay bizi umutlandırmıştır. Kendisine hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

“En büyük gücüm dualardır”

Yıldızlar’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Gökhan Bayram, sözlerine ailesine ve bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür ederek başladı. Gökhan, “Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır, sözünü bilirsiniz. Beni bu noktaya getiren bu sözdür. Allah’ın izni Kepez’in takdiri ve büyük bir çaba, özveri ve cesaretle Kepez‘e bayram gelecek! Benim en büyük gücüm arkamda birilerinin olması değildir. En büyük gücüm dualardır. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

“Kepez’i kepaze ettirmeyeceğiz!”

Bayram, Kepez’i oldukça iyi tanıdığını, sorunlarını ve çözümlerini bildiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Benim 25 yıldır bu topraklarda dokunmadığım neredeyse hiçbir bir yer kalmamıştır. Kepez genç, yeni insanları istiyor. Bu milletimizin hakkı. Bizim amacımız bu toprakları atmak, satmak değildir. Topraklarımıza kayıtsız kalamayız. Ben bütün içtenliğimle Kepez’e hizmet etmek istiyorum. Kepez’de yaşamayı prestij haline getirmek istiyorum. Benim amacım ‘Üreten Kent Kepez’ , ‘Kampüs Kent Kepez’ ve ‘Sosyal Kent Kepez’dir. Benim amacım Kepez’in su ulaşım, koku, yol sorununu çözen bir anlayış getirmektir. Çünkü ben Kepez’i seviyorum, sahipleniyorum. Ve tekrar ediyorum; Kepez’i kepaze ettirmeyeceğiz, diyorum!”

“Vebal nedir bilir misiniz?”

Konuşmasına Fatih sultan Mehmet’in bir sözüyle devam eden Gökhan Bayram şunları kaydetti: “Fatih Sultan Mehmet’in bir sözü vardır. Der ki; Vebal nedir bilir misiniz? Vebal hak etmeyenlere makam ve mevki vermektir! Ulu Önder Atatürk de şöyle der; ‘Millete efendilik yoktur hizmet etmek vardır, bu millete hizmet eden onun efendisi olur.’ Belediye başkanı olduğum takdirde bu sözü duvarıma yazdıracağım.”

“Diğer adaylara ‘kolaylıklar’ diliyorum!”

Konuşmasında yer yer iğneli bir üslup da kullanan Gökhan Bayram diğer partilerin adaylarına ise kendi tabirince ‘kolaylıklar’ dilediğini söyledi. Kendisi karşısında adayların işinin kolay olmadığını ima eden Bayram “Bu süreçte ben her zaman, dün de olduğu, bütün adayların hem şahsiyetlerine hem ailelerine hem de yakınlarına karşı nazik, kibar ve centilmen olacağıma söz veriyorum. Şu üç kuruşluk dünyada toprak bedenimizi çamurlaştırmanın gereği yoktur” dedi.

“Her birine hodri meydan derim!”

Seçim sürecinde gereksiz tartışmalara girmeyeceğini fakat yine de kendisine iftira atmaya çalışacak biri olursa buna cevabını Kepez Meydanı’nda vereceğini belirten Gökhan Bayram şöyle konuştu: “İnsanda zerre kadar leke olmasa da bir şekilde çamur atarlar. Bunların hiçbirine cevap vermeyeceğim. Fakat çok zorlarlarsa Kepez Meydanı’nda her birine hodri meydan derim! Hepsini oraya tartışmaya davete derim, yürekleri yeterse gelinler derim.”

“Torpil yapacağım tek bir akrabam yok”

Bu ayın sonunda Kepez Meydanı’nda büyük bir açıklama yapacağını söyleyen Gökhan Bayram, Bayram’ı oradan başlatacaklarını söyleyerek “Bayramı meydandan başlatacağız. Bu ayın sonunda Atatürk’ün olduğu Kepez Meydanı’nda hep birlikte buluşacağız. Çünkü ben şuna inanıyorum; Allah kimin yanındaysa millet kimin yanındaysa o kazanır. Ki ben kimsenin güdümünde olmamanın, birilerinin emir eri olmamanın hürriyetini yaşıyorum. Annem babam ve eşimden başka akrabalarım burada yok. Dolayısıyla torpil yapacağım akrabalarım da yok. Benim tek yapacağım Kepez’e hizmet etmek olacak. Buradan bir kez daha yineliyorum; iyilik ve güzellik aşkına kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech