Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Albay Hayal’den ÇTSO’ya ziyaret

116. Jandarma Eğitim Alay

116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ünal Hayal, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ünal Hayal, ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyesi İ. Berkin Karaca ile Genel Sekreter H.Sema Sandal hazır bulundu.

116 Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ünal Hayal, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na “ÇTSO bizim yabancılık hissetmediğimiz Kurumların başında geliyor. Her zaman işbirliği içerisinde çalışıyoruz, Odanın Çanakkale ekonomisi için yaptığı çalışmaları takdir ile izliyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da Alay Komutanı Ünal Hayal’in gösterdiği samimi diyalogdan çok memnun olduğunu dile getirerek; “Askerlik en kutsal ve en zor görevlerin başında geliyor. Çanakkale’deki askeri birlikler ve asker sayısı tacirimize tüccarımızın ticari faaliyetlerine ciddi hareketlilik sağlıyor. Özellikle dağıtım günlerinde oteller ve restoranlar dolup taşıyor. Yönetim Kurulu olarak sizlerle üzerimize düşen görevi ve işbirliğini imkanlarımız dahilinde her zaman yapmaya hazırız. Manevi Başkentimiz Çanakkale’de askerlik vazifesini yapan Mehmetçiklerimiz, bu maneviyatı hissederek memleketlerine dönüyor. Bunu sağladığınız için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” diyerek, Alay Komutanı Albay Ünal Hayal’e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech