Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçim heyecanı engel tanımadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale örgütünün Pazar Günü demokrasi gösterisi yaptığı eğilim yoklamasında, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın kayınvalidesi Fatma Akdeniz de oyunu kullanmak üzere sandığa gitti. Pek çok parti emektarı gibi Akdeniz’in zorlukla yürümesine rağmen sandığa heyecanla gitmesi dikkat çekti.

Yalova’nın CHP’li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın kayınvalidesi, CHP’nin Çanakkale’deki neferlerinden (rahmetli) Turan Akdeniz’in eşi Fatma Akdeniz pazar günü Çataltepeliler Derneği’nde gerçekleştirilen belediye başkan adaylığı seçiminde desteklediği adaya oyunu vermek üzere sandığa gitti. Yürümekte zorluk çekmesine rağmen sandığa büyük bir heyecan ile giden 84 yaşındaki Akdeniz’e, partilisi ve komşusu olan Nilgün Güngör de eşlik etti.

“İNSANLARIMIZ RAHAT YAŞASIN İSTİYORUM”

Gazetemize konuşan Akdeniz, “Memleketimize hayırlı olacak insan olsun. İnsanlarımız rahat yaşasın. Memleketimize güzellikler gelsin isterim. Bundan sonra çoluğumuz, çocuğumuz ve torunlarımız için memleketin her yönden düzelmesini istiyorum. CHP’nin bu seçimi, diğer partilere örnek olsun. Bütün gün haberleri izliyor, her şeyi kafamda değerlendiriyorum. Bir yerde yeter denmesini bilmek lazım. Yenilikler gelsin, değişim olsun her zaman.” dedi.

Demokrasi sevdalısı Fatma Akdeniz, eşi Turan Akdeniz’den de bahsederek eşinin sağlam bir partili olduğunu ve asker olduğu için yasak olmasına rağmen İsmet İnönü’nün oğlu, eski dönem Başbakan Yardımcısı ve Vekili olan Erdal İnönü ile fotoğraf çektirdiğini kaydetti. Emekli olur olmaz partiye üye olan Turan Akdeniz’in, Çanakkale’de belediye meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği görevlerinde bulunduğunu ve son nefesine kadar partisine hizmet ettiğini belirtti.

Akdeniz gibi çok sayıda partili de bastonuyla, yürüteciyle ve tekerlekli sandalyesiyle ile sandığa gelecek gönlündeki adaya desteğini verdi.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech