Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenci topluluklarından Turan’a ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki topluluklarda yer alan öğrenciler, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan tarafından TBMM’de ağırlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki öğrenci toplulukları Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan tarafından TBMM’de misafir edildi. Evvela meclisi gezen gençler ardından Ak Parti grup toplantı salonunda Turan ile kısa bir söyleşi yaptılar.

Söyleşide Turan gençlere ilk olarak:  “Öğrencilik, tahsil dönemlerinde yoğunluktan bazen ihmalkârlıklar doğabiliyor. Bu koşuşturmaca döneminde asla ailenizi ihmal etmeyin” dedi. Sözlerine eğitimde yabancı dilin önemi üzerine devam eden Turan şu cümleleri kaydetti: “Hangi bölümde okuyor olursanız olun yabancı dil bilmeniz çok önemli. Okul bittikten sonra nasıl bir kariyer planlaması içine girerseniz girin yabancı dil sizi bir sıfır, iki sıfır önde başlatır”. Konuşmasının son bölümünde hayatın monotonluğunun insanı yıprattığından bahisle “Bir enstrüman çalmak olur, fotoğraf olur ya da başka bir şey. Mutlaka bir hobiniz olsun. Hayatın monotonluğu karşısında hobi size doğal koruyucu etki sağlar” şeklinde konuştu.

Söyleşinin ardından soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda gençler Turan’a sorunlarını, taleplerini ve projelerini ilettiler. Öğrenciler sorunlarını aktarırken en çok yakındıkları konu toplu taşıma ücretlerinin pahalılığı oldu.

Mecliste yenilen yemekten sonra ÇOMÜ öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etmek üzere meclisten ayrıldılar.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech