Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülgür Gökhan Türkmen’in Kahve’de…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 2 Aralık Pazar günü yapılacak eğilim yoklaması öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gökhan’ın son durağı Türkmen’in Kahve oldu…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, beraberindeki heyetle birlikte eğilim yoklaması öncesi  çalışmalarına devam ediyor. Son olarak dün Türkmen’in Kahve’de mahalleli ile buluşan Gökhan, bugüne kadar hesabını veremeyeceği hiçbir iş yapmadığını ve bu sebeple tekrar göreve seçilmeyi hak ettiğini söyledi.

“Sayıştay raporlarında hiçbir eksiğimiz yok”

Başkan Gökhan “Bazı belediyeler Sayıştay’dan korkuyor. Açıkları bulan üyeleri de zaten hemen gönderiyorlar. Biz ise 5 senenin sonucunda mecliste okuyoruz tüm Sayıştay raporlarını. En son geçen ay okuduk. Çünkü korkmuyoruz. Bu konuda hiçbir eksiğimiz yok. Şeffaf bir belediyeyiz, yaptığımız her şey ortada” şeklinde konuştu.

“Kimseye hesap vermekten çekinmiyoruz”

Ülgür Gökhan, Belediye’nin faaliyetleri konusunda vicdanını rahatsız eden en küçük bir şey dahi olmadığını da söyleyerek “Şahsen ben akşam yatağıma yattığımda rahat uyuyorum. Kimseye hesap vermekten çekinmiyorum. Vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım. İsraftan uzakta bir yönetim tarzımız var.  Her şeyimiz açık ve belgeli. Bu yüzden eğer halkımız da takdir ederse yeniden bu göreve talip olmaya yüzüm var diyorum” dedi.

“İlk defa il genel meclisi için 3 bayan adayımız var”

İl genel meclisi adayları arasında ilk defa 3 tane kadının olduğunu ve bununla gurur duyduğunu belirten Ülgür Gökhan konuşmasına şöyle devam etti: “İlk kez il genel meclisi adayları arasında 3 tane bayan oldu. Bu çok önemli. Bunu önemsiyoruz. İl genel meclisi üyelerinde kadın olması önemli. Kadın adaylar köydeki, kırsallardaki evlerin kapılarını çalıp onlarla daha kolay muhatap olabilirler. Hem kırsaldaki kadınların sorunlarını anlamak hem de kooperatifleşme gibi konularda yerel bağları güçlendirmek için kadınların rolü büyük önem taşıyor. Bu yüzden şu an için 3 tane bayan adayın olmasını oldukça sevindirici buluyorum.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech