Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oyun oynamak her çocuğun hakkıdır”

Topluma Destek Derneği (TDD)

Topluma Destek Derneği (TDD) Çanakkale Şubesi üyeleri, “Ben Bir Çocuğum, Benim de Haklarım Var” projesi kapsamında Yeni Rota Eğitim Kurumları’ndaki öğrencilerle buluştu. Etkinliğin bu haftaki konusu “Oyun oynamak her çocuğun hakkıdır” oldu.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında kurulan ve toplumsal sorunlara çözüm arayarak, farkındalık yaratmayı amaçlayan Topluma Destek Derneği Çanakkale Şubesi, her hafta ayrı bir etkinliğe imza atıyor.

Derneğin bu haftaki etkinliği “Ben Bir Çocuğum, Benim de Haklarım Var” projesi oldu. Yeni Rota Egitim Kurumları öğrencileriyle buluşan dernek üyelerinin bu haftaki konusu ise “Oyun oynamak her çocuğun hakkıdır” oldu.

Tüm dünyada çocukların en temel haklarından biri olarak kabul edilen oyun oynamak, çocuk gelişiminin önemli ölçüde destekliyor. Çocuklar oyun oynarken merak eder, araştırır, eğlenir, paylaşır, kendini ifade eder, deneyimler elde eder. TDD üyeleri de çocuklarla bir araya gelerek onların bu temel haklarından, hak ettikleri ölçüde faydalanmalarını amaçlıyor.

H.Ayşe İrim

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech