Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muharrem Erkek: “Gâvur Beşiktaş mı, gâvur Kadıköy diyeceksin?”

CHP Milletvekili Muharrem Erkek,

CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya, Kadıköy gibi semtlerde yaşayanların ülke gerçeklerini umursamadığı, buradaki seçmen profilinin pastanın kaymağını yiyen kesim olduğu’ yönündeki sözlerini ağır şekilde eleştirdi. Erkek, “Daha önce gâvur İzmir, demiştin. Şimdi de gâvur Beşiktaş mı, gâvur Kadıköy mü diyeceksin?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün CHP seçmeni hakkında sarf ettiği “Ankara’da Çankaya, İstanbul’da Kadıköy, Şişli, Beşiktaş gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın, hiç birinin ülke gerçekleriyle ilişkisinin olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurunda değildir. Hâlbuki buradaki seçmen profili aynı zamanda Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimlerden oluşuyor” yönündeki sözleri pek çok kişinin tepkisini çekmişti.

“Türkiye’deki tüm seçmenler bizimdir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek de, Erdoğan’ın bu sözlerine eleştiri getirdi. Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Erkek, Erdoğan için “Dün Erdoğan bazı belediyelerimizi anarak kutuplaştırma, kamplaştırma politikasına devam etti. Daha önce maalesef gâvur İzmir demişti. Bu sözler onunla paralel. Gâvur Beşiktaş mı, gâvur Kadıköy mü diyorsun? Türkiye’deki tüm seçmenler bizimdir, hepsi birdir” şeklinde konuştu.

“AK Parti belediyeciliği konkordato ilan etti”

AK Parti’nin belediyecilik anlayışını da yerden yere vuran Muharrem Erkek “AK Parti belediyeciliği konkordato ilan etti. Bu net bir gerçek. Kendi belediye başkanları zorla istifa ettirildi. Ağlayarak edenler oldu. Eğer yolsuzluk, FETÖ bağı gibi bir suç varsa yargılanmaları gerekir. Yoksa bu demokrasiye vurulmuş darbedir. Yeni seçimlerde seçilen başkanların 6 ay sonra istifa ettirilmeyeceğinin garantisi var mı?” dedi.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech