Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan Gider’e tam destek

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan AK Parti Grup Toplantısında il il belediye başkan adaylarını açıkladı. Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak Ayhan Gider’in ismini okuduktan sonra başkan adayını, milletvekilleri ve tüm teşkilat başkanlarını ile birlikte kürsüye davet etti.

Haftalık olağan parti grubu toplantısında, yerelde 20 adayın ismini kamuoyu ile paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adayları belirlenen illerde çalışmaların hemen başlayacağını kaydetti. Grup toplantısını AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan yönetti.

AK PARTİ’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çanakkale’yi okuyarak “Ayhan Gider! 26. Dönem Milletvekilimiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca “Adayları açıklanan şehirlerimizde seçim çalışmaları hemen başlayacaktır. Manifestomuzu açıklayacağız.” diyerek her ilin ayrı ayrı adayını, milletvekillerini, belediye başkanlarını ve teşkilat başkanlarını yanına çağırdı.

Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Çanakkale’den Ankara’ya giden İl Başkanı Gültekin Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık da toplu fotoğrafta yerini aldı. Grup Başkanvekili Bülent Turan ise Çanakkale’nin açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına gelerek teşkilat üyelerine destek oldu.

TURAN: “ÇANAKKALE İÇİN BİR MİLAT OLACAK”

Çanakkale’nin adayının belli olması ile ilgili konuşan Turan, “Önümüzdeki yerel seçimler Çanakkale için bir milat olacak” diyerek başladıktan sonra devamında Başkan Adayı Gider’e destek veren şu ifadeleri kullandı: “Adayımız uzun yıllar Çanakkale İl Özel İdaresi genel sekreterliği yapmış, bölgeye ve bölge sorunlarına yakından vakıf bir isim. Gerek idaredeki tecrübesi ve gerekse de siyasi birikimiyle Çanakkale için deyim yerindeyse biçilmiş kaftan. Belediyecilikte oy almanın birkaç kaynağı vardır. Bunlardan ilki, aday profilidir. Bu manada diyebilirim ki, Ayhan Bey’in fazlası var eksiği yok. Buna ek olarak mevcut belediyenin hizmet üretmek noktasındaki beceriksizliği yerel seçimlerde ön plana çıkan en önemli unsurlardandır. Çanakkale Belediyesi, amiyane tabirle yıllardır Çanakkale’yi çiftliğe çevirdi.”

“AYHAN GİDER İSMİ, ÇANAKKALE İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

Çanakkale’nin sorunlarından bahseden Turan, şu sözlerle devam etti: “Maalesef Çanakkale CHP ile birkaç yıl değil uzun yıllar kaybetti aslında… Yani Çanakkale tarihi, turizmi ve tarımıyla öylesine bir potansiyel barındırıyor ki siz ona bir adım atsanız o size koşarak gelir. Ancak gelin görün ki mevcut partinin belediyesi yıllardır yerinde saydı ve adeta Çanakkale’ye yüzyıl kaybettirdi. Artık istiyoruz ki, Çanakkale hak ettiği yere gelsin ve Çanakkaleli hasret olduğu hizmetlere bir an önce kavuşsun. Ayhan Gider ismi, Çanakkale için büyük fırsat. Bu fırsatı gerçeğe çevirmek için bütün Çanakkale var gücüyle çalışmalı.”

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech