Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderoğlu’ndan Sitem Dolu Paylaşımlar

Ak Parti Milletvekili Jülide

Ak Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Twitter hesabı üzerinden kadına yönelik şiddeti protesto eden paylaşımlarda bulundu. İskenderoğlu “Kadına yönelik şiddette sıfır tolerans mantığıyla mücadeleye devam” dedi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde Çanakkale’de bir araya gelen Ak Partili kadınlar, kadına karşı her türlü şiddet ve istismarı protesto ettiler. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da protestocuların arasındaydı.

İskenderoğlu’nun meydanlarda başlattığı protesto sosyal medya üzerinden de sürdü. Çanakkaleli vekil, son üç gündür Twitter hesabından #TuruncuÇizgimiz etiketi ile yaptığı paylaşımlarla hem kadına yönelik şiddete farkındalık uyandıran sözler sarf etti hem de Ak Parti olarak kadın cinayetlerini önlemek adına ortaya koydukları çabadan bahsetti.

İşte onlardan bazıları:

“AK Parti Kadınlara sadece iş hayatında adalet sağlamakla kalmadı, kadına yönelik şiddetin her türlüsünü en ağır şekilde cezalandırma yoluna gidildi.”

 “Güvenlik güçlerimizden adalet teşkilatı mensuplarına kadar, bu konuda görev ve yetki sahibi herkesin duyarlı davranmasını temin ettik.”

“Kadın ya da erkek fark etmez ‘önce insan’ anlayışının ön plana çıkarıldığı daha güzel bir dünyayı hep birlikte el ele inşa etmek dileğimizdir.”

“Kadına yönelik şiddet sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın sorunudur.”

“Şiddetin her türlüsüne dur demek insanlığın görevidir.”

“Nereden ve kimden gelirse gelsin kadına uygulanan her türlü şiddet ve ayrımcılığa karşı toplumumuzu mücadele ve dayanışmaya davet ediyoruz.”

“2006 yılında “Çocuk ve Kadına Yönelik Şiddet Hareketleri ile Töre ve Namus Cinayetlerinin Önlenmesi için Alınacak Tedbirler” konulu Başbakanlık Genelgesi yayımladık.”

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech