Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkek Ali Koç’la Kadıköy’de Buluştu

CHP Milletvekili Muharrem Erkek

CHP Milletvekili Muharrem Erkek ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u ziyaret etti. Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşen buluşmada sporda yaşanan son gelişmeler konuşuldu.

CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u Kadıköy Ülker Stadyumu’nda bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.  Görüşmede sporda yaşanan gelişmeler, sorunlar ve CHP Spor Üst Kurulu’nun çalışmaları ele alındı.

Ziyarette Muharrem Erkek’e eşi Özen Algönül Erkek ve oğlu Aslan Erkek de eşlik etti. Ali koç’la olan görüşmenin sonrasında açıklamalarda bulunan Erkek şunları kaydetti:  “Spor siyaset üstüdür. Centilmenlik, dostluk ve güzel rekabet anlamına gelir. Ülkemizde ve dünyada şu an futbolun geldiği konum belli. Devasa bir endüstri ile karşı karşıyayız. Doğal olarak devasa da sorunlar var demektir. İşte Ali Başkan ile bunları konuştuk. Kendisine Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ilettik ve sporla ilgili her sorunda çözümden yana tavır koyacağımızı belirttik.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech