Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Teşkilatı Öğretmenlerle Buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde,

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, merkezdeki tüm okulları ziyaret eden AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, öğretmenler günlerini kutlayarak özel kartlar takdim etti.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde merkezde bulanan okulları ziyaret ederek öğretmenlere jestlerde bulundu.

İl Başkanı Gültekin Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek beraberinde il ve merkez ilçe yöneticileriyle ilk olarak Vahit Tuna Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Ak Parti heyeti, ardından ise öğretmenlere tek tek kutlama kartlarını takdim ettiler.

“Öğretmenleri 1 gün değil 365 gün hatırlıyoruz”

Etkinlik çerçevesinde Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise Zübeyde Hanım Anaokulu, Mustafa Kemal İlkokulu, Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu ve İbrahim Bodur Anadolu Lisesine giderek öğretmenlerle bir araya geldi. Ölçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenleri unutmadıklarını göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek “İl başkanlığımız tarafından hazırlanan kutlama kartlarını tüm okullarımızı ziyaret ederek mahalle yönetimlerimiz ile birlikte öğretmenlerimize takdim ettik. Güzel bir etkinlik oldu ve tüm öğretmenlerimizin isimlerine özel kartlarının dağıtımlarını yaptık. Bu çerçevede tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, bizler öğretmenlerimizi sadece 1 gün değil 365 gün hatırladığımızın bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech