Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Turan mesajında  “Toplumu imar etme sanatıdır öğretmenlik” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, “Bir toplumun dünya sahnesindeki devamlılığı kuşkusuz gelecek nesillerine verdiği önemle ölçülür. Toplumu imar etme, insana inanma sanatıdır öğretmenlik. Unutmamak gerekir ki bir toplum öğretmensiz hiçtir. Öğretmen, sevginin kendisini öğretmelidir. Sonra saygıyı, hoşgörüyü, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğretmelidir. Gönül işidir öğretmenlik. Bugün topluma yön veren, toplumu etkileyen her bireyin mimarı öğretmenlerimizdir. Bizler “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünü şiar edinmiş bir toplumun bireyleriyiz” şeklinde ifade etti.

Turan ifadelerine şu şekilde devam etti, “Toplum mimarı olan öğretmenlerimizin, toplumumuzun önemli parçası olan nesillerimizin daha modern ortamlarda eğitim alabilmeleri için okullarımızın yenilenmelerine her zaman ayrı önem verdik. Çanakkale’mizde bu yıl içerisinde 38 yeni eğitim kurumunu öğretmenlerimizle öğrencilerimizle buluşturduk. Her ilçemize en az 2 tane eğitim kurumu inşa etmeye gayret ettik. Öğretmenlerimizin sosyal alan imkânlarını da geliştiriyoruz. Çanakkale kordona başladığımız 4 katlı Öğretmenevi’nde sona gelindi. İçerisinde toplantı salonu, oyun alanları ve kafeteryası olan boğaz manzaralı bir tesisi öğretmenlerimize ve Çanakkaleli hemşerilerimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun”.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech