Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Halk Bahçesi çamurlu ve karanlık!

Çanakkale’nin kent içerisinde nefes alınabilen nadir bölgelerinden olan Halk Bahçesi tadilatıyla olduğu kadar tadilatı sonrası da kentin en önemli gündem maddelerinden birisi olmaya devam ediyor. Halk bahçesine döşenen taşlar neredeyse her gün sorun olmaya devam ederken, bahçede gece vakitlerinde korku dolu dakikalar yaşanıyor.

Çanakkale’nin en önemli yeşil alanlarından olan, Çanakkale Merkez’de kaçış alanı olan Halk Bahçesi bakım ve onarım çalışmalarının ardından bir türlü rayına oturmadı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar neticesinde parkın genel anlamda görüntüsünde pek bir değişiklik olmazken, park bu aralar karanlığa gömüldü.

Geçtiğimiz dönemlerde parktaki karanlığa gazetemizde yer vermiştik, parktaki ışıklar yenilenmiş ve park aydınlık bir görüntüye kavuşmuştu. Geçtiğimiz günlerde halk bahçesindeki karanlık özellikle akşam saatlerinde vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar parkın bu halinden memnun olmadıklarını ve parktaki ışıklandırmanın bir an önce düzenli bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladılar.

Parkın ışıklandırma sisteminde yaşanan aksaklıklarından ziyade, yerlere döşenen taşları da vatandaşın bir diğer problemi oldu. Kentliler taşlar arasında oluşan boşluklar yüzünden taşlarda yürümenin zor olduğunu, yağmur yağdıktan sonra ise taşların arasındaki toprak zeminin çamura neden olduğunu dile getirdiler.

Halk Bahçesi bu aralar hem karanlık hem çamurlu bir görüntüye sahne olmaya devam ediyor.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech