Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Şehitler Diyarı geçilmezliğini bir kez daha ispat etti”

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çanakkale Şubesi üyeleri, Dernek Genel Merkez tarafından istenilen şubeyi feshetme kararını olağanüstü genel kurulda oy birliği ile reddetti. Kurulda ayrıca mevcut yönetimin devamına da oy birliği ile karar verildi. “Derneğimizin Genel Merkezinin üyelerimizin yararına olacak her türden kararının arkasındayız” diyen Şube Başkanı Burhanettin Ercan “Üyelerimizin yararına olmayacağını düşündüğümüz bir karar olursa karşı çıkarız. Bugün de görülmüştür ki Şehitler Diyarı Çanakkale’miz, geçilmezliğini bir kez daha ispat etti.” dedi.

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çanakkale Şubesi, önceki gün gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulu ile Dernek Genel Merkez tarafından istenilen şubeyi feshetme kararını oy birliği ile reddetti. Genel Kurulda ayrıca mevcut yönetimin devamına da oy birliği ile karar verildi.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdinç Bezgen şunları söyledi: “Bir ay kadar önce ilimize ziyarette bulunan Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanımız, bizlere neye ihtiyacımız olduğunu sordu. Şube Başkanımız Burhanettin Ercan Bey ve bizler de kendilerine kent merkezinde daha iyi bir binaya taşınmak istediğimizi ilettik. Aradan geçen kısa bir zamanın ardından Genel Merkez’den tarafımıza gönderilen bir yazıyla tüm yönetim kurulu üyelerimizin istifa etmeleri ve şubenin feshedilmesi istendi. Hali hazırdaki dernek binamızın yapımında %70 Dernek Genel Merkezinin, %30 da Çanakkale şubesinin katkıları var ancak binamızın mülkiyeti derneğimizin genel merkezine ait. Aydın şubesine ait dernek binası satıldı. Şu an için İzmir binasının satışı gündemde. Çanakkale’de 110 üyemiz var. İl genelinde ise derneğimize üye olan ya da olmayan toplam 700 kişi civarında emekli polisimiz bulunuyor. Bu arkadaşlarımız binamızda sosyalleşiyor. Bazen sorunlara ortak çözümler üretiyoruz bazen de toplumumuza daha faydalı olabilmek için projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Bizler böyle bir kararı üyelerimize danışmadan alamazdık. O nedenle 17 Kasım’da düzenlediğimiz olağanüstü genel kurulda konuyu onlara açtık.” dedi.

Dernek binasında düzenlenen olağanüstü genel kurulda Dernek Genel Merkezi tarafından istenilen şubeyi feshetme kararını oy birliği ile reddetti. Kurulda ayrıca Mehmet Burhanettin Ercan, Erdinç Bezgen, Adem Sırlan, Hayrettin Akgül, Ali Şahin, Celalettin Arıkan, Abdullah Küçük, Yusuf Ergin, Fatih Berkup, İrfan Yılmaz, Recep Kapucu, Hayri Büyükçakıroğlu, İlhan Bulba, Kıymet Bezgen, Refiye Aydın, Sedat Turgut Akıncı, Dikmen Ayalp, Şükrü Geyik, Veysel Şenol, Kemal Karaman, Lütfi Güner, Nurettin Arslan, Bünyamin Kavruk ve Naci Sarı’dan oluşan mevcut yönetimin devamına da oy birliği ile karar verildi.

Olağanüstü Genel Kurul sonuçlarının ardından söz alan Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Burhanettin Ercan da “Her ne olursa olsun Genel Merkeze bağlıyız. Almış oldukları ya da olacakları kararların da arkasındayız. Yalnız buradaki kriterimiz dernek üyelerimizin yararına olup olmayacağıdır. Aksi bir durumun karşısına çıkarız. Bugün de görülmüştür ki Şehitler Diyarı Çanakkale’miz, geçilmezliğini bir kez daha ispat etti.” dedi. Ercan ayrıca şubeye ait tüm raporların hem dernek genel merkezine hem de Dernekler Masasına iletildiğini de sözlerine ekledi.

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çanakkale Şube Başkan Yardımcısı Erdinç Bezgen “Polis dostu ve fahri üyemiz olan Fikri Başer beyefendi Divan Başkanlığı görevimizi üstlendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Tüm emeklilerimizi de kutluyor, Çanakkale geçilmez diyorum.” dedi.

H.Ayşe İrim

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech