Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haftayı etkinliklerle kutlayacaklar

Çanakkale Diş Hekimleri Odası,

Çanakkale Diş Hekimleri Odası, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü de kapsayan 19-25 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını, okullarda ağız ve diş sağlığı eğitimleri, farkındalık afişleri ve mesleki seminerden oluşan etkinliklerle kutlayacak.

Çanakkale Diş Hekimleri Odası, kapsayan 19-25 Kasım tarihleri arasında yapacakları etkinlikleri kamuoyu ile paylaştı.

Çanakkale Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Dt. Süleyman Sami Doğangün, şunları söyledi:

“22 Kasım 1908 Tıbbiyede Muallimler Meclisinde Dişçi Mektebi kurulması için müzakerelerin başladığı tarihtir. Son yıllarda ise 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü kapsayan hafta boyunca kutlanmakta ve toplumsal farkındalıklar yaratılarak ağız ve diş sağlığı konusunda çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Çanakkale Diş Hekimleri Odası da 19 -25 Kasım 2018 tarihleri arasında Çanakkale’de çeşitli okullarda ağız ve diş sağlığı eğitimleri verecek, şehrin çeşitli noktalarında farkındalık afişleri ile halkı bilgilendirici kamu spotları paylaşacak ve ülkemizin önemli 5 akademisyeninin vereceği mesleki seminerde meslektaşlarıyla buluşacaktır.

Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar zorlaştıkça diş hekimleri de bundan payını almakta artan döviz kurları ve diğer ekonomik problemler muayenehanesinde serbest çalışan diş hekimi meslektaşlarımızı zorlamakta, kamuda çalışan meslektaşlarımızın iş yükü artmakta, sosyal hakları kısıtlamaya uğramaktadır. Meslek örgütümüzün kanun ve anayasayla verilmiş hakları ve yetkileri elinden alınmaya çalışılmaktadır.

Mesleğimizi önümüze çıkarılan tüm olumsuzluklara rağmen onurla yaşamanın verdiği mutluluğu gala gecemizle taçlandıracağımız haftamızda bu onuru bizlerle yaşayan tüm dostlarımıza sevgilerimizi sunuyor, meslektaşlarımızın haftasını kutluyorum.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech