Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minikler Gezici Kütüphane ile tanıştı

Dünya Çocuk Kitapları Haftası

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu 4D sınıfı öğrencileri, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesine bağlı Gezici Kütüphane aracını gezdiler.

4D Sınıfı Öğretmeni Münevver Tunç  rehberliğinde Gezici Kütüphaneyi gezen minik öğrencilere, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Serdar Cangaz ve Çocuk Bölümünden Sorumlu İlknur Gökkaya tarafından kütüphanede uyulması gereken kurallar, kütüphanenin kullanım amaçları ve üyelik sistemi hakkında bilgiler verildi. Sınıf öğretmeni Tunç, gezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak ve en iyi arkadaşımız olan kitaplara karşı tutumun önemini vurgulamak istedik. Hiçbir kitaplık kütüphaneler kadar zengin değildir. Bu amaç ile yapmış olduğumuz Kütüphane gezimizde, miniklerimiz kitapları inceleyip kütüphane kuralları hakkında bilgi sahibi oldular.” ifadelerine yer verdi.

Meraklı gözlerle raflardaki kitapları tek tek inceleyen minikler  öğretmenlerinden bilgiler aldı. Öğrencilerin bu yararlı geziden çok memnun kaldıkları gözlendi.

Nermin Yıldız – Gizem Erdoğan

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech