Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kepez’de ön seçimde gerginlik!

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından geçtiğimiz günlerde KEpez’de yapılan ön seçim sonrasında sandıktan Birol Arslan ismi çıktı. Sandıktan farkla çıkan Birol Arslan’ın zaferini kutladığı anlarda oyların sayıldığı salonda gerginlik meydana geldi. Partili bir kişi, “Birol Arslan Çanakkale’de taraflı mıdır?” diye sordu, ortalık gerildi.

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz günlerde Kepez’de sandığa gitti. CHP Kepez örgütü ile üye bazında Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek üzere sandık başındaydı. Toplam 3 Sandıkta 745 üye oy kullandı. 745 üyenin 544’ünün oyunu alarak örgütün Belediye Başkan Adayı Birol Arslan oldu.

Sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar sorunsuz olarak devam eden oy verme işlemi sonrasında oyların sayım aşamasına geçildi. O anlarda üyeler salondan dışarı çıkartılarak, sağlıklı bir şekilde oyların sayılması hedeflendi. Oylar sorunsuz bir şekilde sayılarak sonuç açıklandı. Birol Arslan Kepez Belde örgütünün üye oylarıyla Kepez Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Kepez’den çıkan Birol Arslan ismi önümüzdeki günlerde Genel Merkez’e iletilerek, Kepez’in resmi adayı belirlenecek.

Oy verme işlemi sonrasında salonda Birol Arslan imzasını tutanağa attı. İşte bu anlarda partili bir vatandaş salona girerek Birol Arslan’a bir soru yöneltmek istediğini belirtti. Bu anlarda ortalık gerildi. Kameralar bir anda o partili şahsa yöneldi. Partili isim, “Sayın Başkanım soru sormak istiyorum! Konuşmak istiyorum. Siz Çanakkale’de taraflı mısınız, tarafsız mısınız?” sorusunu yöneltti.

Sorulan bu soru karşısında salonda gerginlik meydana geldi. Şahıs diğer partililerce salondan dışarıya çıkartıldı ve konu kapanmış oldu. Partililerden bazıları, Birol Arslan’ın Çanakkale’de taraflı mı tarafsız mı olduğunu sorguladı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech