Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl temsilcileri toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Çanakkale’de faaliyet gösteren farklı branşların il temsilcileri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, kentte faaliyet gösteren farklı branşların il temsilciler ile toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Birimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Okul Sporları Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel, Mali İşler Şube Müdürü Hayri Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü Cihat Gündüz ve il temsilcileri katıldı.

İl Temsilcileri Değerlendirme Toplantısı Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Birimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil’in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılan il temsilcileri kendilerini tanıttı.  Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş ilimizde gerçekleştirilen sportif faaliyetler, başarılı sporcular ile ilimizde yapılmış ve yapılacak olan tesisler hakkında bilgiler verdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech