Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıktan farkla Birol Arslan çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez’de

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez’de dün sabah saat 09.00 ila 17.00 arasında sandığa gitti. Kepez’de gidilen parti içi ön seçimde Kepez Belediye Başkan Adayını aradı. Aday adayları ise Birol Arslan, Ali Aygün, Erhan Bektaş olurken, toplam üç sandıktan oy farkıyla Birol Arslan galip çıktı.

CHP Kepez’de adayını belirlemek üzere Kepez Beldesi Çiftçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde 3 sandıkta dün sandığa gitti. Kepez’de ikamet eden Cumhuriyet Halk Partililer Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere sabah saatlerinde sandığa ilgi gösterdiler. CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri sandık başında sürekli olarak denetimde kaldılar. Sandıklarda düzen ve nizam içerisinde oy kullanan partililer sandığa alfabetik sıraya uygun olarak gittiler. A’dan Z’ye kadar sıralanan alfabetik listelerde seçmen kendi isminin yazılı olduğu listeye göre sandığına yöneldi. Belediye Başkan Aday Adayları sabah erken saatlerde sandığa giderek oy kullandılar.

Gerçekleşen seçimde, Kepez Belediye Başkan aday adayları, Birol Arslan, Ali Aygün ve Erhan Bektaş Kepez Belediye Başkan adayı olmak üzere yarıştılar.

Toplamda 3 sandıkta 745 üye oy kullandı. Kullanılan oylardan biri geçersiz sayıldı. Geçersiz sayılan oy çıkartıldığı zaman ortaya yansıyan sonuç, 544 Birol Arslan, 161 Erhan Bektaş ve 39 Ali Aygün oldu.

Birol Arslan açık ara farkla Kepez’de üye bazında yapılan temayül yoklamasında sandıktan zaferle çıktı.

Arslan, bank konuşmasında; “1970’lerdeki gibi Devrimci bir Başkan olacağım!”

Arslan, balkon konuşmasına benzer olan zafer konuşmasını bank üzerinde yaptı. Bank konuşmasıyla sandıktan çıkan zaferini kutlayan Birol Arslan, “Herkese bereketli bir akşam diliyorum. Bugün partimizin Kepez’deki demokrasi şölenine hep birlikte şahit olduk. Temayül sürecini başından itibaren başarıyla yürüten tüm Merkez İlçe yönetimine başarılarımı sunuyorum. Kepezli dostlarıma ve Kepez Belde örgütüne teşekkür ediyorum. Bugün demokrasi şölenine oylarıyla katkı sağlayan Kepezlilere şükranlarımı sunuyorum. Dün olduğu gibi bugünde meydanlarda olacağım. Kepez’in sorunları hep beraber konuşarak, birlikte yöneterek belirleyeceğiz. Kesinlikle halka dönük politikalar olacak. Tıpkı 1970’lerdeki gibi devrimci bir Belediye Başkanı olacağım. Reşat Tabak gibi, İsmail Özay gibi, Ülgür Gökhan gibi bir Belediye Başkanı olacağım” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech