Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Partide buluÅŸtular

Bigalı anneler, belediyenin bu

Bigalı anneler, belediyenin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiği Hoşgeldin Bebeğim Partisi’ne yoğun ilgi gösterdi.

Biga Belediyesi’nin haberine göre Ä°lçe Nikah Salonu önündeki fuaye alanında gerçekleÅŸen HoÅŸgeldin BebeÄŸim Partisi’ne eÅŸi Ruhan Işık ile birlikte katılan Biga Belediye BaÅŸkanı Ä°smail Işık, toplantının başında ÅŸunları söyledi:

“Dördüncüsünü gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz HoÅŸgeldin BebeÄŸim Partisi ile bu kentin en küçük bireylerine merhaba diyoruz. Günlük hayatın keÅŸmekeÅŸi içerisinden sıyrılıp miniklerimizle birlikte olmak bize de moral ve motivasyon oluyor. Ben çocukları ve gençleri son derece önemsiyorum. 2 kreÅŸ açtık. Çocuklarımız için çok sayıda etkinlik gerçekleÅŸtiriyoruz. BaÅŸka kreÅŸler de açacağız. Çocuklarımızı geleceÄŸe hazırlamak anlamında önemi iÅŸler gerçekleÅŸtiriyoruz. Benim de iki kızım var. Çocuk büyütmek çok zordur. AkÅŸam çocuklarımızı kucağımıza almak, onlarla zaman geçirmek günün tüm yorgunluklarını unutturur. Bunu çok iyi biliyorum. Ben de çocuklarınızla sizlere saÄŸlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Bol bol fotoÄŸraf çektirin bugün. Çünkü büyüdüğünü anlamayacaksanız bile. Hepinize katıldığınız için teÅŸekkür ederim.”

Konuşmanın ardından pasta kesildi. Günün anısına çektirilen fotoğraflar ailelere anında teslim edildi. Bebeklerin en güzel anlarını biriktirebilmeleri için ise albüm hediye edildi. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık da annelerin isteğiyle bol bol fotoğraf çektirdiler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech